Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο Λούκας Πέρεθ “δράστης” της ισοπαλίας της Ατλέτικο Μαδρίτης! (vid)

Ο φορμαρισμένος Μοράτα σκόραρε για τρίτο σερί ματς, αλλά ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ έβαλε γκολάρα και χάλασε το βράδυ της Ατλέτικο (1-1) στην Αλαβές.

Γκολ με τη Λεβερκούζεν, την Μπιλμπάο και τώρα την Αλαβές. Ο Μοράτα είναι στα καλύτερά του, σκοράρει σε τρία διαδοχικά ματς, αλλά αυτή τη φορά η Ατλέτικο δεν νίκησε (1-1). Ο Ισπανός επιθετικός της έδωσε το προβάδισμα, ξεκινώντας και ολοκληρώνοντας μία όμορφη συνεργασία με τον Κορέα (70′). Ωστόσο, ο Λούκας Πέρεθ τους έκανε τη ζημιά.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, πέρασε μέσα από δύο αντιπάλους και με βολίδα εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο δεξί παράθυρο του Ομπλάκ (83′). Ηταν το πρώτο εντός γκολ της Αλαβές κόντρα στην Ατλέτικο από το 2002-’03 και στέρησε από την Ατλέτικο τη μοναξιά της κορυφής, αφήνοντάς τη να συγκατοικεί με τη Γρανάδα στην 1η θέση, αλλά με ματς περισσότερο.

Συνθέσεις

Αλαβές (Ασιέρ Γκαριτάνο): Πατσέκο, Λαγουάρδια, Μαγκαγιάν, Ντουάρτε, Αγκιρεγκαμπίρια, Γουακάσο (75′ Μπερκ), Μανού Γκαρθία, Αλέις Βιδάλ, Χοσελού (88′ Πίνα), Λούκας Πέρεθ, Ριόχα (68′ Πονς)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Φελίπε, Ερμόσο, Λόντι, Αρίας, Σαούλ, Ερέρα (60′ Μοράτα), Λεμάρ, Γιορέντε (46′ Παρτέι), Κορέα, Ντιέγκο Κόστα (70′ Κόκε).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected