Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ο νέος ποδοσφαιρικός σταθμός του Χρήστου Καραγιάννη

Μία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η διοίκηση της Δόξας Μανδάλου λίγο πριν την αυλαία της μεταγραφικής περιόδου, κάνοντας δικό της έναν ποδοσφαιριστή με πάμπολλες παραστάσεις σε Εθνικές κατηγορίες και φυσικά με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα.

Όπως αναφέρει το Pellasports, πρόκειται για τον Χρήστο Καραγιάννη, με τους «Μαυραετούς» του Μανδάλου να ενισχύονται στην γραμμή κρούσης με μία κίνηση από το πάνω ράφι, καθώς η αξία του εν λόγω ποδοσφαιριστή είναι γνωστή σε όλους.

Ο 35χρονος άσος με καταγωγή από τη Σκύδρα υπήρξε για μία 12ετία και πλέον επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια του σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε, ενώ έχει αναδειχθεί και δύο φορές πρώτος σκόρερ στην Γ’ Εθνική με την Βέροια και την Κέρκυρα.

Ξεκίνησε από τον Αετό Σκύδρας μόλις 16 χρονών στη Γ’ Εθνική ενώ έχει αγωνιστεί ενδεικτικά και σε Βέροια, Προοδευτική, Αναγέννηση Γιαννιτσών, ΑΟ Καβάλας, Εορδαϊκό, Παναχαϊκή, ΑΟ Κασσιόπης, ΑΟ Τρίκαλα, Τύρναβο, Αλμωπό Αριδαίας, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Κρόνο Αργυράδων και ΦΑΣ Νάουσα στις περισσότερες από αυτές σε επαγγελματικό επίπεδο σε Β’ και Γ’ Εθνική.

Αναμφίβολα με την προσθήκη του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή ο προπονητής Νίκος Αντωνάς θα έχει στα χέρια του έναν παίκτη που μπορεί να σκοράρει με όλους τους τρόπους και να δώσει λύσεις στην ομάδα του, βοηθώντας και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές με την εμπειρία του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected