Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στα γκολπόστ ο Τάσος Δασκαλάκης, ανακοινώθηκε επίσημα ο Μπερντίος

Κάτω από τα γκολπόστ του Πανακρωτηριακού θα αγωνίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν ο Τάσος Δασκαλάκης. Παράλληλα, οι πρωταθλητές Χανίων ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτηση του Μάρκου Μπερντίου από την U19 της ΠΑΕ Χανιά.

Ο 24χρονος (06/05/1995) γκολκίπερ έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό, με τον οποίο αγωνίστηκε πέρσι σε ένα ματς Super League και ένα Κυπέλλου, ενώ παλαιότερα θήτευσε σε Κισσαμικό, Ολυμπιακό Βόλου και Εργοτέλη.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

«Το Δ.Σ. της ΜΟΒΙΑΚ/Πανακρωτηριακός Α.Ο. με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Μάρκο Μπερντίο και Τάσο Δασκαλάκη.

Οι δύο παίκτες ξεκίνησαν ήδη προπονήσεις με την ομάδα μας και θα βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Κόλτζου για το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Πόρο στα Καθιανά την Κυριακή, για την 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Ο 18χρονος Μπερντίος (18/1/2001) αγωνίζεται στην επίθεση και προέρχεται από την ομάδα των Χανίων με την οποία έγινε για πρώτη φορά επαγγελματίας το περασμένο καλοκαίρι.

Μέχρι και την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην Κ19 του συλλόγου (ΑΟΧ/Κισσαμικός), όπου ήταν και εκ των αρχηγών. Η ποδοσφαιρική του πορεία είχε ξεκινήσει από την Ακαδημία του Κισσαμικού, στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα.

Ο 24χρονος (24/51995) Δασκαλάκης αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και αποκτήθηκε από την ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Άμιλλα σε νεαρή ηλικία, ενώ πολύ γρήγορα βρέθηκε στην ακαδημία του Πλατανιά. Με τους “ερυθρόλευκους” βρέθηκε άμεσα από την ομάδα Παίδων στην α’ ομάδα, με την οποία αγωνίστηκε στις εθνικές κατηγορίες για πρώτη φορά το 2011 σε ηλικία 16 ετών.

Ακολούθησε η μετακόμισή του στο Ηράκλειο και τον Εργοτέλη με τον οποίο έγινε επαγγελματίας το 2014. Στη συνέχεια βρέθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου (2015-16) και στον Λεβαδειακό την αμέσως επόμενη χρονιά.

Την περσινή χρονιά ήταν δανεικός από τον σύλλογο της Βοιωτίας στον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Μάρκο και Τάσο σας καλωσορίζουμε στο Ακρωτήρι και σας ευχόμαστε να εκπληρωθούν οι κοινοί μας στόχοι!».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected