Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Με γκολ στο 86′ η λύτρωση για Σίτι! (vid)

Με γκολ του Γουόκερ στο 86′ η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την ανατροπή και επιβλήθηκε με 2-1 της Σαουθάμπτον. 

Ένα γκολ του Γουόκερ στο τέλος λύτρωσε την Μάντσεστερ Σίτι, που έφτασε μία ανάσα από την γκέλα, αλλά επιβλήθηκε με 2-1 της Σαουθάμπτον για να παραμείνει στο κυνήγι της Λίβερπουλ. Οι φιλοξενούμενοι που δεν είχαν καμία σχέση με την ομάδα που διασύρθηκε με 9-0 από την Λέστερ την προηγούμενη εβδομάδα προηγήθηκαν μόλις στο 13’, όταν ο Έντερσον έκανε το λάθος και ο Γουόρντ-Πράουζ το 0-1!

Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα δεν μπορούσαν με τίποτα να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα και η υπεροχή του αποδείχθηκε πολύ φλύαρη. Έπρεπε να φτάσουμε στο 70’ για να κάνει ο Αγουέρο το 1-1 και να ασκήσει ακόμη μεγαλύτερη πίεση στους φιλοξενούμενους, που δεν άλλαξαν τακτική. Έφτασαν μία ανάσα από το να πάρουν βαθμό, αλλά στο 86’ ο Γουόκερ έκανε το τελικό 2-1, χαρίζοντας τη νίκη στην Σίτι.

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Τζόουνς, Φερναντίνιο, Ανχελίνο, Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε, Ντ. Σίλβα (46’ Ζεσούς), Στέρλινγκ, Μπερνάρντο Σίλβα (84’ Φόντεν), Αγουέρο

Σαουθάμπτον (Ραλφ Χάζενχουτλ): ΜακΚάρθι, Βαλερί (75’ Ντάνζο), Μπεντνάρεκ (88’ Άνταμς), Στίφενς, Βέστεργκαρντ, Χόιμπιεργκ, Ρομέου, Γουόρν-Πράουζ, Άρμστρονγκ, Ρέντμοντ, Ινγκς (84’ Τζενέπο)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected