Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία του Πανθηραϊκού

Μετά από περίπου ένα χρόνο ο Γιάννης Σιλεβίστας αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του Πανθηραϊκού.

Ο νεαρός προπονητής που είχε αντικαταστήσει πέρυσι τον Ανδρέα Σκέντζο στην τεχνική ηγεσία λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, αναγκάζεται να αναχωρήσει από το νησί του Ηφαιστείου προκειμένου να βρεθεί δίπλα στους δικούς του ανθρώπους.

Ασφαλώς, η παρουσία του Σιλεβίστα κρίνεται επιτυχημένη καθώς στο διάστημα παραμονής του στο σύλλογο η ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣ Κυκλάδων πέρυσι κόντρα στον Πανναξιακό ενώ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο τερματίζοντας πέρυσι στην 4η θέση ενώ και φέτος δείχνει να μπορεί να πετύχει το στόχο που έχει θέσει.

Αυτό που απομένει για να επισημοποιηθεί το διαζύγιο είναι η θέση του συλλόγου.

Μάλιστα ο κ. Σιλεβίστας με επιστολή του στο Stoplekto έκανε γνωστούς τους λόγους του διαζυγίου αναφέροντας τα εξής :

“Καθαρά προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την ομάδα του Πανθηραϊκού. Στους 12 μήνες που ήμουν στην ομάδα, την περσινή χρονιά η ομάδα έκανε πορεία πρωταθλητισμού, έμεινε αήττητη ένα γύρο και έφτασε πολύ κοντά στο μπαράζ ανόδου, ενώ κατάκτησε και το κύπελλο Κυκλάδων.

Τη φετινή χρονιά η πορεία στο κύπελλο Ελλάδος μεγάλωσε και άλλο την ομάδα , ενώ στο πρωτάθλημα , η ομάδα έχει δουλέψει πάρα πολύ, επιστρέφουν και όλα τα παιδιά που μας έλειψαν , και η πορεία της θα είναι πάρα πολύ καλή.

Ευχαριστώ τον κ. Καμπουράκη και τον κ. Σαρρά που με έφεραν στην ομάδα , τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. , καθώς και το προσωπικό που δουλεύει για τον Πανθηραϊκό. Όλοι τους ήταν δίπλα μου.
τους συνεργάτες μου και όλους τους ποδοσφαιριστές μου.

Τον κόσμο που σε κάθε παιχνίδι ήταν εκεί και στήριξε την ομάδα, και μου έδειχνε καθημερινά την αμέριστη συμπαράσταση του. Μονό επιτυχίες και χαρούμενες στιγμές θυμάμαι όλο αυτό το διάστημα με την ομάδα, καθώς και το γεγονός ότι αλλάξαμε επίπεδο.

Για όσους με γνωρίζουν η απόφαση μου είναι πολύ δύσκολη ,άλλα αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαι κοντά στην οικογένεια μου. Εις το επανιδείν.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected