Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Όταν ο προπονητής γίνει η έμπνευση : Η απίστευτη ομιλία του Γκουαρδιόλα στο ημίχρονο Σίτι-Σαουθάμπτον

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε δύσκολη νίκη με ανατροπή κόντρα στην Σαουθάμπτον με 2-1, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να ενθαρρύνει τους παίκτες του στο ημίχρονο.

Όπως αναφέρει το Sport24, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε μία αγχωτική και δύσκολη νίκη απέναντι στην αξιόμαχη Σαουθάμπτον με 2-1 για την 11η αγωνιστική της Premier League και έμεινε στο μείον έξι από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα έδειχναν πως είχαν έλλειψη αυτοπεποίθησης κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ενώ είχαν μείνει πίσω στο σκορ με γκολ του Γουόρντ – Πράους από το 13ο λεπτό της αναμέτρησης.

Έτσι, ο Καταλανός προπονητής αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, εμψυχώνοντας τους ποδοσφαιριστές του στην φυσούνα ενόψει του δευτέρου μέρους, κάτι που φαίνεται πως σηματοδότησε και την αρχή για την ανατροπή που ολοκλήρωσαν οι παίκτες της Σίτι.

O 48χρονος τεχνικός με μία πωρωτική ομιλία, έδειξε τον δρόμο στους ποδοσφαιριστές του και τους έκανε να πιστέψουν στις δυνατότητές τους και στο τέλος πήραν την νίκη με γκολ του Κάιλ Γουόκερ στο 86ο λεπτό.

“Μείνετε ενωμένοι, μην απογοητεύεστε. Πρέπει να έχουμε ψυχολογία. Δώστε ρυθμό στο παιχνίδι σας. Αφήστε τους επιθετικούς να κάνουν τη δουλειά τους. Μην κάνετε πράγματα απλά για να τα κάνετε. Μείνετε μαζί μέχρι το τέλος”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected