Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Για τη δεύτερη διαδοχική νίκη ταξιδεύει στα Τρίκαλα ο Δίας Δίου

  • Επιμέλεια : Γαρυφαλλιά Σταματάκη

Να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από το τρίποντο της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Αταλάντη θα επιδιώξει ο Δίας Δίου στα Τρίκαλα απέναντι στον Διγενή Νεοχωρίου, στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Κυριακή (10/11 – 15:00) στο πλαίσιο της 8ης στροφής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Πρόκειται για ένα ακόμα παιχνίδι υψίστης βαθμολογικής σημασίας για τον Δία, καθώς αναμένεται να κονταροχτυπηθούν δυο ομάδες που μάχονται για τον ίδιο στόχο, με τον Διγενή μάλιστα να αναζητεί ακόμα την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται πως ο Δίας βρίσκεται στην 11η θέση με απολογισμό 7 βαθμούς, ενώ η Τρικαλινή ομάδα στην 13η έχοντας συγκεντρώσει μόλις τέσσερις.

Στο απουσιολόγιο του Τάσου Ιωαννίδη συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Γιάννη Λαζαρίδη αλλά και του Νίκου Ευαγγέλου οι οποίοι δε θα δώσουν το παρόν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ θα απουσιάσουν επίσης οι τραυματίες Γιώργος Ευαγγελόπουλος και Σάκης Κορινιώτης.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Τασίοπουλος (ΕΠΣ Θεσσαλίας) με α’ βοηθό τον κ. Πατέτσο και β’ βοηθό τον κ. Ντελέζο (ΕΠΣ Λάρισας).

Αναλυτικά η αποστολή του Δία κόντρα στον Διγενή: Ουσταμπασίδης, Παρασίδης, Δερμίσης, Λιόλιος, Νίκου, Γ. Παναγιωτίδης, Καλουσίδης, Παπαστεργίου, Τοπαλίδης, Μαυρίδης, Μπακούρας, Καραμήτρος, Λαφατζής, Δαλαμήτρας, Πανωλής, Καραθάνος, Νάκας, Τσουρέκας, Α. Παναγιωτίδης, Καλαμπάκας, Μανίκας.

Η ομάδα της Πιερίας θα γευματίσει στις 11:00 πμ. στην ταβέρνα Άγιος Διονύσιος στα Πλατανάκια και στις 11:30 πμ. η αποστολή θα αναχωρήσει για το Νεοχώρι Τρικάλων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected