Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρώτη νίκη για τον Αιολικό και μάλιστα κόντρα στον αήττητο ΑΣ Ρόδου!

Σπουδαία νίκη για τον Αιολικό, που λίγη ώρα πριν επικράτησε με 1-0 του πρωτοπόρου και αήττητου ΑΣ Ρόδου!

Η ομάδα της Μυτιλήνης προηγήθηκε στο 6ο λεπτό με τον Λαζαρίδη και έκτοτε πρόσεξε περισσότερο την ανασταλτική της λειτουργία, με αποτέλεσμα να κλείσει τους διαδρόμους προς τα καρέ του Σφύρλα και να πανηγυρίσει στο τέλος την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Μπροστά σε λιγοστούς φιλάθλους (έπαιξε σημαντικό ρόλο το εργάσιμο της ημέρας αλλά και η ώρα έναρξης), το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους νησιώτες και συγκεκριμένα στο 6ο λεπτό όταν ο Καλαφάτης “γέμισε” στην περιοχή της Ρόδου και ο Λαζαρίδης με άπιαστη κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στη συνέχεια, αλλά το σουτ του Μπουρούς βρήκε σε αντίπαλα σώματα.

Στο 14′ ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων ως off side σε κεφαλιά του Μπουντόπουλου ενώ στο 34′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Κατσίκη μέσα στην περιοχή.

Στο 39′ λίγο έλειψε να γίνει το 2-0, αλλά ο Τζήμας είπε “όχι” σε κεφαλιά ψαράκι του Κατσίκη, στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Αιολικός έφτασε ξανά κοντά στο 2-0, αλλά το σουτ του Κόρνεφ απέκρουσε και πάλι ο Τζήμας, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Ρόδου να απειλήσει, όταν ο Μπουντόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Σφύρλας απέκρουσε και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Από το σημείο εκείνο και έπειτα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, κάτι που βόλεψε στον Αιολικό που διαχειρίστηκε εξαιρετικά το παιχνίδι.

Στο 87′ ο Αιολικός πλησίασε το 2-0 αλλά το σουτ του Τσιπά κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Συνθέσεις

Αιολικός : Σφύρλας, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Μπάρκας, Βαλιός (24′ λ.τ. Ματάι), Τσομπανέλλης, Λαζαρίδης, Κατσίκης, Κόρνεφ (67′ Λαμπράκης), Μπουρούς (83′ Τσιπάς), Σπόλιαριτς

ΑΣ Ρόδου : Τζήμας, Κανταρτζής, Σουλής, Παπαθανασίου (55′ Βουργουτζής), Νικολόπουλος, Μικέλ Άντζελο, Δελαπόρτας, Μπίσα, Κλιγγόπουλος (57′ Χατζησάββας), Γιόνδης, Μπουντόπουλος (70′ Σταυλάς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected