Γ Εθνική / Τοπικά

Ελλάδα 2019 : Ματς Γ Εθνικής δεν διεξήχθη λόγω…σποράς!

Εθνικός και Κηφισιά θα είχαν τεθεί αντιμέτωπες στις 15:00, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Γ’ εθνικής, αλλά το ματς δεν διεξήχθη για έναν… απίθανο λόγο!

Όπως αναφέρει το themasports, οι αποστολές των δύο ομάδων βρίσκονταν για αρκετή ώρα στο γήπεδο του Ταύρου, την έδρα του Φωστήρα, ωστόσο αδυνατούσαν να εισέλθουν στο γήπεδο.

Οι ιθύνοντες της δημοτικής αρχής είχαν βάλει λουκέτο στην είσοδο, καθώς ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι διαθέσιμος για τη διεξαγωγή οποιασδήποτε αναμέτρησης.

Εδώ και μερικές μέρες έχουν ξεκινήσει βελτιωτικά έργα από την τεχνική υπηρεσία του δήμου, ωστόσο ουδείς από την ΕΠΟ ενημέρωσε τις δύο ομάδες για το πρόβλημα που υπάρχει.

Μολονότι το αρμόδιο τμήμα του δήμου Ταύρου απέστειλε χαρτί στην ομοσπονδία, εντούτοις Εθνικός και Κηφισιά δεν γνώριζαν για το ζήτημα που προέκυψε.

Έτσι, η αναμέτρηση αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα ορίσει η αρμόδια επιτροπή πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Το γήπεδο του Ταύρου θα κλείσει για περίπου τρεις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως ο Φωστήρας θα ξενιτευτεί για το προσεχές διάστημα.

Κλειστό είναι και το γήπεδο της Καλλιθέας, το οποίο χρησιμοποιεί ο Εθνικός Πειραιώς για τις εντός έδρας αναμετρήσεις του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected