Γ Εθνική / Τοπικά

Κουρμπανάς τέλος, τα “κλειδιά” στον Βελιτζέλο

Η εκτός έδρας ήττα με σκορ 1-0 από τον Αιολικό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, που ήταν η πρώτη στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για τον ΑΣ Ρόδος, πυροδότησε εξελίξεις στις τάξεις των «ελαφιών».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Δημοκρατική, αυτός που… πλήρωσε το μάρμαρο της ήττας ήταν ο προπονητής Νίκος Κουρμπανάς, καθώς αποτελεί παρελθόν από τους «πράσινους» της πόλης μας, αφού οι δύο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους.

Το… διαζύγιο του Α.Σ. Ρόδος με τον Νίκο Κουρμπανά επισημοποιήθηκε από τον σύλλογο με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Ρόδος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Νίκο Κουρμπανά για την προσφορά του στην ομάδα μας. Η συνεργασία μας ήταν άψογη, όπως άψογη ήταν η πορεία και η προετοιμασία της Ρόδου για το πρωτάθλημα που διανύουμε. Ευχόμαστε στον Νίκο Κουρμπανά καλή συνέχεια και θεωρούμε πως θα είναι πάντα φίλος μας!”

Ανέλαβε άμεσα ο Βελιτζέλος

Άμεσα οι άνθρωποι του ΑΣ Ρόδος κινήθηκαν για την αντικατάσταση του Νίκου Κουρμπανά και με συντονισμένες κινήσεις, χωρίς να χάσουν χρόνο, ήρθαν σε συμφωνία με τον Κώστα Βελιτζέλο.

Ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τα «ελάφια», με τον σύλλογο να επισημοποιεί την πρόσληψή του με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Τεχνική Επιτροπή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Βελιτζέλο.

Ο τεχνικός είναι 48 ετών, κάτοχος UEFA Pro, θεωρείται έμπειρος προπονητής, έχει διατελέσει προπονητής σε αρκετές ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας όπως Αναγέννηση Επανωμής, Απόλλωνας Σμύρνης, Νίκη Βόλου, Βέροια, Τρίκαλα, Μακεδονικό Νεάπολης, Άρη Παλαιοχωρίου και ΑΠΕ Λαγκαδά.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ρόδου, ελπίζοντας πως θα είναι ο δρόμος εύκολος για την άνοδο στην Football League. Πιστεύουμε πως με τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει η ομάδα μας, το έργο του θα είναι εύκολο…».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected