Κατηγορίες
Αθλήματα

Πέρασε και από τη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής σε μία ακόμα αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ αφού επικράτησε με 26-22 και σχετική άνεση των Θεσσαλονικέων στο ΕΑΚ Νεάπολης στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Handball Premier που διεξήχθη εμβόλιμα λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των Πειραιωτών στο EHF Cup.

Οι “ερυθρόλευκοι”, λίγες ημέρες πριν το σπουδαίο ματς με τη Μέλσουνγκεν στη Γερμανία (16/11, 20:00), πέρασαν νικηφόρα από την έδρα του ΠΑΟΚ και πανηγύρισαν την 7η νίκη τους σε ισάριθμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Παράλληλα οι Πειραιώτες πέτυχαν την 7η διαδοχική νίκη σε 8 αγώνες (πρωτάθλημα και κύπελλο) κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Χάντμπολ, με μόλις ένα παιχνίδι να έχει λήξει ισόπαλο (το πρώτο ιστορικά μεταξύ των δυο ομάδων που είχε διεξαχθεί στον Εύοσμο).

Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στη σημερινή αναμέτρηση και έλεγξε το ματς σε όλη τη διάρκειά του, παρά τις απουσίες των Τσίλη, Καρβάτσκι και Νομικού δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση των γηπεδούχων, έχοντας ως πρώτους σκόρερ και πρωταγωνιστές τους Χάρη Μάλλιο και Πάτρικ Λέμος που σημείωσαν αμφότεροι από 7 τέρματα.

Τραυματίες αποχώρησαν από το παιχνίδι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Πετρίδης και ο Κεσίδης. Για τον πρώτο, η πρώτη εκτίμηση αναφέρει ρήξη χιαστού συνδέσμου.

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 1-3, 4-5, 5-9, 7-10, 9-11 ( ημίχρονο ), 10-13, 10-16, 13-16, 15-19, 19-23, 22-26

ΠΑΟΚ (Αλέξης Παπαβασίλης): Κωστακίδης 7, Παλάσκας 4, Μπαλτατζής, Παπαβασίλης 1, Κοκώνης 1, Αποστόλου, Πετρίδης 1, Τσαναξίδης, Ελευθεριάδης, Μαστορογιάννης 3, Λοΐζος, Κυπραίος 1, Κριούτσκοφ, Τσέγιοβιτς, Κεσίδης 3.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Σπίκιτς, Μπουγκούνοβιτς, Τζηράς 5, Καραμπουρνιώτης, Μούγιτς, Μάλλιος 7, Σανίκης 2, Λέμος 7, Μπάγιος, Κανδύλας, Τερλέτσκι, Τσιλιμπάρης, Αραπακόπουλος 1, Μιχαηλίδης, Λιάπης 4, Δεληχρήστος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected