Basket

Συνεχίζει με το αήττητο και τις…κατοστάρες ο ΠΑΟ!

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πέμπτη «κατοστάρα» του στις πρώτες επτά αγωνιστικές της κανονικής περιόδου της Basket League, στο ΟΑΚΑ επί του Ιωνικού Νίκαιας (107-71) και παρέμεινε αήττητος στο Πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» αντέδρασαν μετά τις ήττες από τον Προμηθέα για το Κύπελλο και την Άλμπα Βερολίνου για την Ευρωλίγκα, όπως, επίσης, ύστερα από την απομάκρυνση του Αργύρη Πεδουλάκη από την τεχνική ηγεσία και υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βόβορα είχαν τον απόλυτο έλεγχο από την αρχή έως το τέλος της συνάντησης.

Απέναντι στον Ιωνικό, οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν μία ακόμα πειστική εμφάνιση στην Basket League αφήνοντας πίσω τους τα όσα προηγήθηκαν! Ο Ταϊρίς Ράις ήταν εκείνος που ηγήθηκε των «πρασίνων» στο ματς έχοντας 21 πόντους με 2/3 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 5/6 βολές, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 21 λεπτά, ενώ εξαιρετική παρουσία είχαν επίσης οι Παππάς (12π., 6ασ.) και Μήτογλου (14π., 10ριμπ.) Ο νέος τεχνικός των «πρασίνων» χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες και σε γενικές γραμμές ξεκούρασε τους παίκτες που τράβηξαν το μεγαλύτερο κουπί στο ματς των δύο παρατάσεων κάνοντας σωστή διαχείριση.

Τα δεκάλεπτα: 27-16, 58-37, 82-52, 107-71.

τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected