Κατηγορίες
Football League

Μεγάλη ανατροπή με γκολάρα Μαρκόπουλου!

Η Καβάλα πήρε σπουδαία νίκη σήμερα κόντρα στην Καλαμάτα και μάλιστα με μια μεγάλη ανατροπή.

Η ομάδα της Πελοποννήσου, έχοντας τον έλεγχο κατάφερε να προηγηθεί ενώ ο ΑΟΚ ψαχνόταν στο αρχικό διάστημα και θα μπορούσε να είχε δεχτεί και δεύτερο γκολ. Η αποβολή του Παπαστεριανού δημιούργησε περισσότερα προβλήματα στους γηπεδούχους, καθώς υποχρεώθηκε να παίξει για πάνω από ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παύλος Δερμιτζάκης προσπάθησε με Παπαδόπουλο, Μαρκόπουλο να κάνει απειλητικό τον ΑΟΚ και τελικά δικαιώθηκε πανηγυρικά καθώς αμφότεροι ήταν οι παίκτες που έδωσαν τη νίκη στους “Αργοναύτες”. Μάλιστα το γκολ του δεύτερου ήταν για highlight και αναμένουμε το βίντεο να το απολαύσουμε!

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στην Πρωινή Καβάλας

Συνθέσεις

Καβάλα : Παπαδόπουλος Γ., Καζαντζίδης (80′ Μαϊδανός), Αρναούτογλου, Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Κέρθι, Βόσαλικ (67′ Μαρκόπουλος), Ορφανίδης (46′ Στίκας), Κουτσούμπας, Παπαδόπουλος Β., Χαντί.

Καλαμάτα : Στεφανάκος, Ζαχαρόπουλος, Μάκος, Ιντζίδης, Κωνσταντινόπουλος, Καζβιρόπουλος, Αλεξόπουλος (87′ Τζόκιτς), Κουϊρουκίδης (73′ Οσμάνατζιτς), Μπάμπης, Βουκμίροβιτς, Τσουβαλτσίδης (67′ Γκελκέρια).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected