Super League 2

Πρώτη ήττα για τον Πλατανιά, σπουδαίο “διπλό” για τον Απόλλωνα

Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Πλατανιάς, χάνοντας από τον Απόλλωνα Σμύρνης, που μετά τα Χανιά κατάφεραν να φέρουν ένα δεύτερο “διπλό” στην έδρα των Περιβολίων (0-1).

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 59’ στην κεφαλιά του Μαρκόφσκι μετά τη σέντρα από τον Βάρκα, με τους παίκτες του Πλατανιά να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή, κάτι που δε συνέβη όμως. Ο Πλατανιάς είναι γεγονός ότι έχασε ένα παιχνίδι όπου ουσιαστικά δεν κινδύνεψε σοβαρά, όπως και από την άλλη δεν είχε ο ίδιος τις μεγάλες ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ.

Παρ’ όλα αυτά, σημείωσε ένα, το οποίο όμως ακυρώθηκε στο οφ σάιντ στη φάση του 67 ‘με τον Λουκίνα.

Με αυτή την ήττα, ο Πλατανιάς υποχωρεί πλέον στη 2η θέση, με τον Απόλλωνα να παίρνει κεφάλι στην κορυφή, έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ποζατζίδης, Ρεβυθόπουλος, Ρουσσάκης (72’ Παπαδόπουλος), Τσαμούρης (83’ Λεωνιδόπουλος), Καραγκούνης (72’ Ουές), Μποσέτι, Νίλι, Λεϊρία, Λουκίνας, Μιγκέλ.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Χουχούμης (19’ λ.τρ. Βιτλής), Κύργιας, Λαγός, Μπεντινέλι, Βάρκας, Ζησόπουλος, Μαρκόφσκι, Πατράλης (58’ Ιριτιέρ), Γιαννιτσάνης (80’ Βαφέας), Μπλάζιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected