Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εύκολο πέρασμα από τις Αχαρνές για τον ΑΣ Ρόδου

Με το ευρύ 3-0 πέρασε από το Δημοτικό Αχαρνών ο πρωτοπόρος ΑΣ Ρόδου.

Οι “πράσινοι” είχαν τον έλεγχο του αγώνα καθ όλη τη διάρκεια του και ελάχιστες φορές απειλήθηκαν από τους γηπεδούχους. Κάκιστος ο αγωνιστικός χώρος μετά την νεροποντή, υπεράνθρωπες οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών για να κάνουν τα στοιχειώδη.

το φιλμ του αγώνα όπως το παρουσίασε το xxsports.org

10′ Ο Μπίσα έκανε ωραίο κατέβασμα της μπάλα μέσα στην περιοχή, ο πλάγιος επιθετικός της Ρόδου έκανε ωραίο σουτ, ωστόσο ο Γκιμούσης μάζεψε σε δύο χρόνους.
22′ Ο Ραχήμ έπιασε τρομερού σουτ από τα 35 μέτρα, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ο Χατζησάββας στο ριμπάουντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ο επόπτης Χλεμπογιάννης σήκωσε οφσάιντ.
30′ ΓΚΟΛ! Σουτ από την κορυφή της περιοχής, ανήμπορος να αντιδράσει ο κίπερ παρά την προσπάθεια.
32′ Απίθανη ευκαιρία για το 2-0, με την μπάλα να “ακροβατεί” πάνω στη γραμμή, όπου ούτε ο Χατζησάββας, ούτε ο Βουργουντζής μπόρεσαν να την προωθήσουν στα δίκτυα.
40′ Σπουδαία επέμβαση ο Τζήμας, κρατάει το προβάδισμα σε εξαιρετικό σουτ του Κυριακίδη.
41′ Στην κόντρα ο Μπουντόπουλος, πλασάρει σύριζα άουτ από το δεξί δοκάρι του Γκιμούση.
53′ Σουτ ο Μπίσα, στα χέρια του Γκιμούση η μπάλα.
55′  Στην αντεπίθεση ο Κιρτζαλίδης από θέση τετ-α-τετ δεν νίκησε τον Τζήμα.
64′ Μεγάλη ευκαιρία με τον Ραχήμ για τη Ρόδο, πλάσαρε ανενόχλητος, ο Γκιμούσης είπε όχι.
65′ Στην κόντρα ο Κιρτζαλίδης σούταρε άουτ.
72′ Ωραίο χτύπημα κόρνερ του Κιρτζιαλίδη, με τα ακροδάκτυλα αποσόβησε τον κίνδυνο ο Τζήμας.
76′ Ο Μισέλ άδειασε δύο αντιπάλους, βρήκε τον Χατζησάββα αμαρκάριστο μέσα στην περιοχή, ο οποίος έπιασε κακό σουτ με το δεξί με την μπάλα να περνάει άουτ.
80′ ΓΚΟΛ! Πέναλτι για τη Ρόδο. Άψογη εκτέλεση από τον Ραχήμ. Το πέναλτι κέρδισε ο Χατζησάββας σε μαρκάρισμα του Τασιούλη
90′ ΓΚΟΛ! Σκόρερ ο Χατζηπέτρος.

Συνθέσεις

Αχαρναϊκός : Γκιμούσης, Χαραλαμπόπουλος (34′ Αμπαράς), Τασιούλης, Μεγαλοοικονόμου, Δούμουρας (46′ Σάλα), Κυριακίδης, Κιρτζιαλίδης (74′ Στραβομύτης), Χριστόπουλος, Τσεβάς, Πλαβούκος, Σχουλής

ΑΣ Ρόδου : Τζήμας, Σταυλάς (71′ Μισέλ), Νικολόπουλος, Κανταρτζής, Σούλης, Κλιγγόπουλος, Μπίσα (62′ Τριχάκης), Ραχήμ (86′ Χατζηπέτρος), Χατζησάββας, Βουργουντζής (60′ Παπαθανασίου), Μπουντόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected