Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εκτός…τροχιάς Μίλαν και Νάπολι μετά το 1-1 (vid)

Μίλαν και Νάπολι έμειναν ισόπαλες 1-1 στο «Σαν Σίρο» με τις δύο ομάδες να μένουν πολύ μακριά από τους στόχους τους για την 13η αγωνιστική της Serie A.

Ο Κάρλο Αντσελότι, σε μια γνώριμη ατμόσφαιρα, όπου πέρασε 9 υπέροχα χρόνια, ήξερε ότι έπρεπε να οδηγήσει τους «παρτενοπέι» στο «διπλό», ώστε να επαναφέρει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Η ισοπαλία, όμως, στο Μιλάνο δεν βοήθησε ιδιαίτερα την ομάδα του στη καλυτέρευση του κλίματος, που βλέπει την Νάπολι να βρίσκεται στο -4 από την τετράδα (με ματς περισσότερο). Ήταν η τέταρτη ισοπαλία σε πέντε παιχνίδια της Serie A για τους φιλοξενούμενους και τα περιθώρια στενεύουν.

Από την μεριά της η Μίλαν ούτε με τον Στέφανο Πιόλι παίρνει νίκες, χάνοντας βαθμούς για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στην Ιταλία.

Συνθέσεις

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Κόντι, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Τεό Ερναντέζ, Πακετά, Μπίλια (73′ Καλάμπρια), Κρούνιτς, Ρέμπιτς (46′ Κεσί), Μποναβεντούρα, Πιόντεκ (85′ Ραφαέλ Λεάο).

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Μαξίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Χισάι, Καγιεχόν (58′ Μέρτενς), Αλαν, Ζιελίνσκι, Ελμάς, Λοσάνο (83′ Γιορέντε), Ινσίνιε (65′ Γιουνές).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected