Κατηγορίες
Αθλήματα

Η μεγάλη πρόκληση του Ολυμπιακού κόντρα στη Μέλσουνγκεν

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο Κάσελ και την τιμητική ήττα με 32-28 από την Μέλσουνγκεν, μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Μπουντεσλίγκα και στην Ευρώπη αυτή την περίοδο, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους Γερμανούς αύριο στις 18:00 στου Ρέντη για τον 3ο γύρο του EHF Cup.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το COSMΟΤΕSPORT9HD και για τους φιλάθλους εκτός Ελλάδος από το EHFTV

Όπως αναφέρει το e-handball, οι νταμπλούχοι Ελλάδος θα έχουν την συμπαράσταση 1.500 φιλάθλων, αφού το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο, ενώ από πλευράς Γερμανών θα βρίσκονται στο κλειστό 140 φίλαθλοι.

Ο Ολυμπιακός αν καταφέρει να προκριθεί θα μιλάμε για την μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ, χωρίς καμία αμφιβολία.

Για να το πετύχει αυτό χρειάζεται να είναι συγκεντρωμένος 60 λεπτά και ακόμη καλύτερος από το ματς της Γερμανίας, αφού χρειάζεται νίκη με 5 γκολ διαφορά ή να επικρατήσει με 4 γκολ και να δεχθεί λιγότερα από 28 τέρματα (πχ 31-27, 30-26).

Η Μέλσουνγκεν έρχεται με… φόρα αφού την Πέμπτη το βράδυ συνέτριψε με 30-17 την 10η ομάδα της Μπουντεσλίγκα Κόπινγκεν και ανέβηκε στην 3η θέση με 19 πόντους, μόλις τρεις μακριά από την κορυφή που είναι η Φλένσμπουργκ!

Ο Γιώργος Ζαραβίνας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τσίλη που είναι γνωστό εδώ και δύο εβδομάδες ότι έχει υποστεί θλάση, αλλά πιθανότατα θα έχει στην διάθεση του τον Λευκορώσο δεξιό ίντερ Καρβάτσκι για να του δώσει λύσεις που δεν είχε στην Γερμανία, μια και οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν χωρίς αριστερόχειρα στην περιφέρεια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected