Κατηγορίες
Football League

Καλαμάτα : Η αποχώρηση Ράκιτς και η παρουσίαση Σάκη Θεοδοσιάδη (vid)

Οι συνεχείς τραυματισμοί του Ράκιτς δεν τον έχουν αφήσει να βοηθήσει μέσα στο γήπεδο την Καλαμάτα.

Όπως αναφέρει το taklin.gr, ο ίδιος είχε επαφή με τον κ. Παπαδημητρίου και του ξεκαθάρισε ότι θα βοηθήσει την ομάδα μέχρι τον Δεκέμβριο αλλά στην συνέχεια θα αποχωρήσει. Μάλιστα, τόνισε ότι θα επιστρέψει τα χρήματα που έχει πάρει μέχρι τώρα, λόγω ότι δεν έχει αγωνιστεί.

Η παρουσίαση Θεοδοσιάδη

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ. Στο πλευρό του στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκαν χθες το μεσημέρι ο αντιπρόεδρος Χρήστος Παπαδημητρίου και ο εμπορικός διευθυντής της ομάδας Κώστας Παπασταμάτης.

Ο κ. Παπαδημητρίου καλωσόρισε τον κ. Θεοδοσιάδη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, ενώ προλογίζοντας την επίσημη παρουσίασή του ανέφερε, «καλύπτοντας» παράλληλα τον προκάτοχό του, Βασίλη Βούζα:

«Μετά από κάποια άσχημα αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο την πληρώνει πάντα ο προπονητής, χωρίς να είναι αυτός που έχει ακέραιη την ευθύνη. Την ευθύνη την έχουν η διοίκηση και οι παίκτες, ο προπονητής επειδή είναι μόνος του την πληρώνει αυτός. Μετά το πέρας της συνεργασίας με τον Βασίλη επιλέξαμε να συνεχίσουμε το ταξίδι αυτό που ξεκινήσαμε με τον Σάκη Θεοδοσιάδη, ο οποίος ήταν ήδη στα πλάνα μας το καλοκαίρι, αλλά δεν μπορούσαμε να τον διεκδικήσουμε γιατί ήταν ήδη της Βέροιας. Μετά το άτυχο αποτέλεσμα που είχε και η Βέροια μας δόθηκε η ευκαιρία να τον προσεγγίσουμε, να μιλήσουμε και να κλείσουμε την συμφωνία μας για 1,5 χρόνο, ανεξαρτήτως του αν θα ανέβει η ομάδα –που θ’ ανέβει! Του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και θα προχωρήσουμε όλοι μαζί».

Ιδιαίτερη τιμή η Μαύρη Θύελλα-θα υπάρξει αντίδραση και επιστροφή στις επιτυχίες

Από την πλευρά του ο νέος προπονητής της Καλαμάτας ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τη διοίκηση της ομάδας, τονίζοντας τα παρακάτω: «Με τιμάει η πρόταση να ηγηθώ μιας ιστορικής ομάδας, που έχει γεμάτη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για κάθε προπονητή είναι ένα κίνητρο και είναι φιλοδοξία να δουλέψει γι’ αυτή την ομάδα.
Είναι ιδιαίτερη τιμή που αναλαμβάνω τις τύχες της Μαύρης Θύελλας και θα δώσω των καλύτερό μου εαυτό κι εγώ και οι συνεργάτες μου, μαζί με τους πρωτεργάτες –που είναι οι ποδοσφαιριστές της ομάδος μας –οι οποίοι θα είναι οι κύριοι πρωταγωνιστές της προσπάθειας που θα κάνουμε. Τους έχω πλήρη εμπιστοσύνη.

Από σήμερα το μυαλό μας είναι το πώς θα ετοιμαστούμε καλύτερα για το πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής. Θέλω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης της διοίκησης και του κόσμου που έχει πολλές απαιτήσεις, ώστε να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει. Να είστε σίγουροι ότι θα καταβάλλουμε τεράστια προσπάθεια, και κάθε μέρα, σε κάθε παιχνίδι, θα αδειάζουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό.

Έχουμε 5 παιχνίδια μέχρι τις γιορτές, θα αφοσιωθούμε εκεί και να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξει αντίδραση και η ομάδα θα επιστρέψει στις επιτυχίες».

Αναφερόμενος στο πρωτάθλημα της Football Legue και το επικείμενο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο ο Σάκης Θεοδοσιάδης πρόσθεσε:

«Είναι μια δύσκολη κατηγορία με αμφίρροπα παιχνίδια και ιστορικές ομάδες. Πλέον, αυτό που θα προσπαθήσω να περάσω στα παιδιά, είναι ότι πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτή τη στιγμή μπροστά μας υπάρχει ο Ασπρόπυργος. Δεν κοιτάμε τι έχει γίνει πέρυσι και στο παρελθόν, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην ουσία και το στόχο μας, και το πώς να παρουσιαστούμε έτοιμοι την Κυριακή στις 3 η ώρα και να φέρουμε εις πέραν την αποστολή μας, που δεν είναι άλλη από τους 3 βαθμούς.

Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Αυτό που χρειάζεται άμεσα και είμαι πεπεισμένος ότι θα γίνει είναι μια αντίδραση της ομάδος. Έχω μεγάλη γνώση για το υλικό και τις δυνατότητες της ομάδος και θεωρώ ότι μέσα από αυτά τα 5 παιχνίδια θα μπορέσουμε να φέρουμε την Καλαμάτα όσο πιο ψηλά γίνεται βαθμολογικά και στις γιορτές των Χριστουγέννων θα δούμε που υπάρχουν αδυναμίες έτσι ώστε να ενισχύσουμε λίγο περισσότερο την ομάδα.

Γνωρίζω καλά που έχω έρθει, έχω μάθει στα δύσκολα, δουλεύω τα τελευταία χρόνια με πίεση και έχω πλήρη εμπιστοσύνη στα παιδιά γιατί πρέπει να καταλάβουμε όλοι, και ο κόσμος, ότι οι παίκτες τώρα μας χρειάζονται περισσότερο για να μπορέσουμε να βγάλουμε το …κάρο από τη λάσπη. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει. Δεν υπάρχει καθόλου πίεση ή άγχος.

Στο σημείο που είμαστε η φιλοσοφία μου και η γνώση μου απαιτεί ό,τι υλικό υπάρχει στην ομάδα να το εκμεταλλευτούμε, να πάρουμε απ’ όλα τα παιδιά που έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια και να παίξουν αυτοί που αξίζουν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Να τους ενεργοποιήσουμε όλους, να αξιολογήσουμε το υλικό και να πάρουμε το καλύτερο από τον καθένα μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου.

Δεν ξεχωρίζουμε πρόσωπα ή τι γράφει η φανέλα, αλλά τι προσφέρει στον αγωνιστικό χώρο. Αυτός που μπαίνει μέσα στο γήπεδο να δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να παίρνει η ομάδα τα αποτελέσματα».

Συσπείρωση του κόσμου

«Αυτό που προέχει είναι μια συσπείρωση πάνω από την ομάδα για να φτάσει εκεί που της αρμόζει και να είναι όλοι ευχαριστημένοι» ήταν το μήνυμα του νέου προπονητή της ομάδας προς τους φιλάθλους.

Ο ίδιος επανέλαβε ότι το πρωτάθλημα είναι ισορροπημένο με τα αποτελέσματα έχουν μοιραστεί –κάτι που ευνοεί την Καλαμάτα, καθώς οι ανταγωνίστριες ομάδες δεν έχουν ξεφύγει πολύ βαθμολογικά. «Αυτό μας ευνοεί για να μπορέσουμε να καλύψουμε τη διαφορά. Πιστεύω ότι θα πάει μέχρι το τέλος με σκαμπανεβάσματα και 6-7 ομάδες θα διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος την άνοδο».

Περί Βέροιας και πρόωρης συμφωνίας…

Ο Σάκης Θεοσοδιάδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Βέροια και την οικογένεια Μπίκα για την άριστη συνεργασία και στήριξη που είχε.

Κάπου εκεί αισθάνθηκε την ανάγκη να διευκρινίσει ότι η συμφωνία με την Καλαμάτα ήρθε μετά τη λύση της συνεργασίας με την Βέροια, χωρίς η πρόταση της Καλαμάτας να συμβάλλει στην απόφασή του να αποχωρήσει –κάτι που έγινε για διάφορους προσωπικούς λόγους και υπό την πίεση ενός οικογενειακού θέματος.

Όπως εξήγησε ο κ. Θεοδοσιάδης την Δευτέρα ανακοινώθηκε επίσημα η λύση της συνεργασίας με την Βασίλισσα του Βορρά και το ίδιο βράδυ τον προσέγγισε ο κ. Παπαδημητρίου, ο οποίος ταξίδεψε άμεσα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συναντηθούν από κοντά, αποδεικνύοντας την μεγάλη επιθυμία της Καλαμάτας γι’ αυτή τη συνεργασία που «κλείστηκε» …σε 1 λεπτό και με μια κουβέντα του αντιπροέδρου της τοπικής μας ομάδας.

Προς επίρρωσιν αυτού ο Χρήστος Παπαδημητρίου μετέφερε ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον συνιδιοκτήτη της Βέροιας, Χρήστο Μπίκα, στο οποίο αντί …για παράπονα ότι η Καλαμάτα του πήρε τον προπονητή, έπλεξε το εγκώμιο του Σάκη Θεοδοσιάδη, λέγοντας ότι «προσπαθήσαμε να τον μεταπείσουμε να μείνει. Πήρατε το καλύτερο παιδί και τον καλύτερο προπονητή. Κλαίμε…».

Για την άνοδο

Κλείνοντας λίγο νωρίτερα τη «σελίδα» της Βέροιας ο Σάκης Θεοδοσιάδης είπε την …ατάκα της συνέντευξης:
«Τώρα όμως Μαύρη Θύελλα και όλοι μαζί θα …πεθάνουμε στο γήπεδο για να πάμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει» πρόσθεσε σε μια λεκτική έξαρση, ενώ απαντώντας σε μια τελευταία ερώτηση για τον στόχο της ανόδου πρόσθεσε:

«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Αυτό που προέχει είναι όταν τελειώσει μια προσπάθεια να ξέρουμε όλοι ότι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και στο τέλος θα γίνει η αποτίμηση. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προδικάσεις πώς θα έρθει μια χρονιά ή ένα παιχνίδι. Μπορεί να έχεις κάνει μια τεράστια προσπάθεια και να μην γευθείς αυτό που θέλεις. Το θέμα είναι να είσαι όρθιος, να μαθαίνεις από τα λάθη σου και να συνεχίζεις. Μόνο έτσι μια ομάδα μπορεί να βρει τον δρόμο της».

Την συνέντευξη έκλεισε ο κ. Παπασταμάτης ευχόμενος καλή συνέχεια στον Βασίλη Βούζα, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις και καλή επιτυχία στον νέο προπονητή της ομάδας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected