Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Γιούχα” στον Μπέιλ, τριάρα η Ρεάλ! (vid)

Εν μέσω μιας περίεργης ατμόσφαιρας λόγω των έντονων αποδοκιμασιών στον Μπέιλ, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 3-1 της Ρεάλ Σοσιεδάδ και συνεχίζει χέρι-χέρι με την Μπαρτσελόνα στην κορυφή.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα 3-1 της Σοσιεδάδ στο Μπερναμπέου και έπιασε τη Μπαρτσελόνα στην κορυφή. Μπενζεμά και Μόντριτς είχαν ασίστ και γκολ, βοηθώντας έτσι τη Βασίλισσα να φτάσε σε ένα σημαντικό τρίποντο.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί η Σοσιεδάδ, η οποία μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ. Ο Σέρχιο Ράμος έκανε κάκιστο γύρισμα προς την εστία, ο Γουίλιαν Ζοσέ πέρασε και τον Κουρτουά πετυχαίνοντας το 1-0. Μάλιστα, η εστία του Βέλγου γκολκίπερ παραβιάστηκε έπειτα από 535 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεση και στο 15΄ πλησίασαν στο δεύτερο γκολ, αλλά ο Κουρτουά νίκησε τον Γουίλιαν Ζοσέ. Η Ρεάλ πήρε τον έλεγχο μετά το 20′, έκλεισε στην εστία την αντίπαλό της και άρχισε να απειλεί. Στο 27′ ο Μπενζεμά έχασε καλή ευκαιρία για γκολ, ενώ στο 33′ η προσπάθεια του Μόντριτς δε βρήκε στόχο. Ωστόσο, στο 36′ ο Κροάτης έκανε υπέροχη σέντρα και ο Μπενζεμά με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-1.

Ο Ρεμίρο πάντως βοήθησε τη Σοσιεδάδ να μην πάει στα αποδυτήρια με δεύτερο γκολ, μιας και είχε εξαιρετική τοποθέτηση πριν ο Μπενζεμά σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Εξαιρετικό το ξεκίνημα της Βασίλισσας στην επανάληψη, αφού στο 48ο λεπτό πήρε προβάδισμα. Η μπάλα έφτασε στον Βαλβέρδε, η σουτάρα του βρήκε στον Οϊαρθάμπαλ και κατέληξε στα δίχτυα του Ρεμίρο. Η Ρεάλ ήταν καλύτερη, δεν άφησε την αντίπαλό της να απειλήσει και στο 74′ από πάσα του Μπενζεμά ο Μόντριτς διαμόρφωσε με εντυπωσιακό τρόπο το 3-1. Οι Μαδριλένοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες, όπως τη σουτάρα του Γάλλου, την οποία όμως έβγαλε εντυπωσιακά ο Ρεμίρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected