Αθλήματα

Δεν συνεχίζει ο Bogunovic στον Ολυμπιακό

Χωρίς τον Γκόραν Μπογκούνοβιτς θα συνεχίζει την πορεία του την φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο σύλλογος έλαβε την απόφαση να ζητήσει από τον αθλητή να λήξουν την συνεργασία τους.

Όπως αναφέρει το e-handball, οι δύο πλευρές φέρεται να έχουν έρθει σε επαφή και το «διαζύγιο» θα γίνει σε καλό κλίμα, αφού και ο ίδιος ο Κροάτης έχει αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Αυτό ήταν φανερό από την αρχή της σεζόν, ωστόσο στον 30χρονο περιφερειακό δόθηκε -και λογικά- πίστωση χρόνου, έχοντας ένα πολύ βαρύ βιογραφικό στην πλάτη του.

Ωστόσο η αγωνιστική του εικόνα ήταν πολύ κακή (6 συμμετοχές- 9 γκολ) και ήταν φανερό ότι δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Πλέον ο Ολυμπιακός έχει -2 παίκτες (Τινκίρ, Μπογκούνοβιτς) σε σχέση με το ρόστερ που ξεκίνησε την χρονιά, ωστόσο η περιφερειακή του γραμμή παραμένει πολύ ποιοτική με τους Μάλλιο, Λέμος, Σανίκη, Κανδύλα, Καρβάτσκι, Μούγιτς και τον νεαρό Δεληχρήστο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι της ομάδας δύσκολα θα προχωρήσουν σε δύο αντικαταστάσεις, ωστόσο είναι πιθανό να κάνουν μία προσθήκη, εφόσον βρεθεί κάτι το αξιόλογο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected