Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκη της Κοζάνης στο ντέρμπι κορυφής! (vid)

Μία σπουδαία νίκη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος πήρε η ομάδα της Κοζάνης, αφού κέρδισε το απόγευμα της Τετάρτης τον Μακεδονικό Κοζάνης με σκορ 1-0, στο «ντέρμπι» κορυφής ανάμεσα στις δύο ομάδες της πόλης.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Α Τοπικού ΕΠΣ Κοζάνης. Να θυμίσουμε ότι η αρμόδια αρχή της Ένωσης το είχε αναβάλει για σήμερα Τετάρτη.

Μπροστά σε αρκετό κόσμο και με την θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα, η ομάδα της Κοζάνης φιλοξένησε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, τον συντοπίτη Μακεδονικό Κοζάνης.

Να τονίσουμε πως πριν την έναρξη του αγώνα, η ομάδα της Κοζάνης βράβευσε τον προπονητή του Μακεδονικού Κοζάνης, Τάκη Καραθανάση ως παλιό παίχτης της ομάδας, όπως και τους Ηλία Τσικόπουλο και Νίκο Ζηνόβιο.

Οι δύο ομάδες πριν το παιχνίδι είχαν μεταξύ τους δύο βαθμούς διαφορά, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι μπροστά. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι «διψούσαν» για το «τρίποντο» της νίκης, αφού αμφότεροι ήθελαν δική τους την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αυτή που χαμογέλασε στο τέλος όμως ήταν η Κοζάνη, η οποία μπορεί να μην εντυπωσίασε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά χάρις στο γκολ που πέτυχε ο Τρομπούκης στο 9ο λεπτό, πήρε μία πολύτιμη νίκη, αφού στόχος της για φέτος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην Γ Εθνική Κατηγορία.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο top-sport.gr

Συνθέσεις

Κοζάνη (Καπετάνος Κ.) : Μαργαρίτης, Τρομπούκης (64’ Χαζτηνίκου α.α.), Μωυσιάδης, Σεκκουλίδης, Σαββίδης, Ναθαναηλίδης (55’ Τζερεμές), Μπαλίτσας, Σέχι (46’ Χατζής), Αθανασιάδης, Δούμας, Τραυλός (65’ Αποστολίδης)

Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης Τ.) : Ζηνόβιος Σ., Γοδενόπουλος, Τσικόπουλος, Χατζηζήσης, Τρομπούκης (87’ Καζαντζίδης α.α), Ζηνόβιος, Ματούλας, Τζούτζας, Λέκα, Δούμας (46’ Βατζήκας), Μουρατίδης (46’ Γκλιάνας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected