Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Επιστρέφει σε γνώριμα…λημέρια ο Μιχάλης Ζιώγας

Έπειτα από δύο χρόνια, ο Μιχάλης Ζιώγας επιστρέφει και πάλι στον πάγκο της ΑΕ Καρίτσας.

Ο 57χρονος (27/06/1962) τεχνικός με καταγωγή από τη Λάρισα, κάτοχος του UEFA Pro, έλυσε τη συνεργασία του πριν λίγες μέρες από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου και μετά τη θητεία του στον Πιερικό (για δύο μήνες το καλοκαίρι του 2018) αναλαμβάνει ξανά την ΑΕ Καρίτσας, στον πάγκο της οποίας θήτευσε τη σεζόν 2017/2018.

Έχει εργαστεί επίσης σε Ολυμπιακό Βόλου, Απόλλωνα Λάρισας, ΑΕΛ, Τύρναβο και Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά :

“Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα.

Ο έμπειρος Λαρισαίος τεχνικός επιστρέφει, μετά από 2 χρόνια, στον πάγκο της ομάδας μας, με μοναδικό σκοπό να συνεχίσει και να επιτύχει τους στόχους Πρωταθλητισμού, που έχει θέσει η ομάδα μας.

Στην πρώτη του θητεία στην Α.Ε. Καρίτσας, η συμβολή του ήταν καθοριστική, καθώς η ομάδα μας, για πρώτη φορά στην ιστορία της, κατέκτησε το Κύπελλο της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Ο Μιχάλης Ζιώγας έχει συνεργαστεί, στο παρελθόν, με πολλές ομάδες (Λάρισα, Πιερικό, Ολυμπιακό Βόλου και Απόλλωνα Λάρισας), ενώ μέχρι πρότινος, ήταν προπονητής στο Διαγόρα Στεφανοβικείου, πετυχαίνοντας την άνοδο της ομάδας στη Γ Εθνική κατηγορία, την περασμένη αγωνιστική χρονιά.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας καλωσορίζει το Μιχάλη στη μεγάλη οικογένειά της και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected