Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ήττα του Μουρίνιο από την…πρώην, “καλπάζει” η Λέστερ! (vids)

Ο Μάρκους Ράσφορντ «πίκρανε» (2-1) τον Ζοσέ Μουρίνιο στην επιστροφή του στην έδρα της Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ

Δύο γκολ του Μάρκους Ράσφορντ ήταν αρκετά προκειμένου να δώσουν τη νίκη στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 εντός έδρας κόντρα στην Τότεναμ, με τον Άγγλο επιθετικό να πληγώνει τον Ζοσέ Μουρίνιο στην επιστροφή του στο Ολντ Τράφορντ. Παράλληλα αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Πορτογάλου τεχνικού από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία των «σπιρουνιών».

Όπως αναφέρει το onsports, ο Μάρκους Ράσφορντ με υπέροχο σουτ στο 7ο λεπτό σε φάση που έχουν κάνει λάθη οι Ντάβινσον Σάντσες και Γκατσανίγκα για το 1-0 των «κόκκινων διαβόλων». Η Γιουνάιτεντ έκανε κουμάντο για περίπου 35 λεπτά, μέχρι η Τότεναμ να πάρει μέτρα στο γήπεδο, να βελτιώσει την εικόνα της και στο 39′ με το μαγικό κοντρόλ και το σουτ του Ντέλε Άλι να ισοφαρίσει! Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ράσφορντ κέρδισε πέναλτι από τον Σισοκό και εκτέλεσε εύστοχα για το 2-1 της ομάδας του Σόλσκιερ.

Ακάθεκτη η Λέστερ

Η ασταμάτητη Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς μετά την αγχωτική και δύσκολη νίκη επί της Έβερτον, πήρε ακόμα ένα «τρίποντο» με τον… συνήθη ύποπτο, Τζέιμι Βάρντι, να σκοράρει για 7ο διαδοχικό ματς με 2-0 κόντρα στην Γουότφορντ.

Η Γουλβς, που ήταν αρκετά τυχερή με τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ την Κυριακή, πήρε νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στη Γουέστ Χαμ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected