Κατηγορίες
Super League 1

Μέχρι το 2023 στον Παναθηναϊκό ο Κουρμπέλης!

Παίκτης του Παναθηναϊκού και με τη βούλα ως το καλοκαίρι του 2023 θα είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο τον διατηρεί στο πράσινο ρόστερ για τρία ακόμη χρόνια, κάτι άλλωστε που ήταν επιθυμία και του Γιώργου Δώνη, αλλά και του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ανήκει στο τριφύλλι εδώ και 2,5 χρόνια.

Ο διεθνής κεντρικός μέσος έκανε το ντεμπούτο του στις 5 Ιανουαρίου 2017 κόντρα στον Πλατανιά και έκτοτε καθιερώθηκε στο αρχικό σχήμα των πράσινων. Μέχρι σήμερα έχει συνολικά παίξει σε 89 παιχνίδια με το τριφύλλι στο στήθος σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει τρία γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του στον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Κουρμπέλης

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αρχηγός της ομάδας μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιο του, το οποίο έχει ισχύ έως το 2023.

Ο Δημήτρης αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης στα τέλη Δεκεμβρίου του 2016. Στα τρία χρόνια που φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού έχει καταγράψει ήδη 90 συμμετοχές. Την τελευταία διετία είναι πρώτος αρχηγός της ομάδας, αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής ενώ προ μηνών εκλέχθηκε αντιπρόεδρος του ΠΣΑΠ”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected