Κατηγορίες
Football League

“Απόδραση” στις καθυστερήσεις για τα Τρίκαλα!

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ριζογιάννη στις καθυστερήσεις του αγώνα, τα Τρίκαλα πήραν μια υπερπολύτιμη νίκη στην Καλαμάτα και συνεχίζουν ακάθεκτα για την κατάκτηση του τίτλου στη Football League.

Αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, που διατηρεί το προβάδισμα ανόδου στη Super League 2, καθώς αποτελεί μέχρι στιγμής το πιο σταθερό σύνολο της κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι έδωσαν τη δική τους μάχη για να επιστρέψουν στις επιτυχίες, όμως το πέναλτι που υπέπεσε ο Καντούτσης στον Σταματή, τους έριξε στο…καναβάτσο. Για την τελευταία φάση διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τον κ. Ντάουλα, όχι όμως για την ανατροπή όσο για το ότι υπήρξε off-side στον σκόρερ του ΑΟΤ.

Η μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο μέρος σημειώθηκε στο 41ο λεπτό, όταν ο Πάντος έκανε λάθος πάσα και ο Νιάρος που μπήκε στη φάση, έστρωσε με το κεφάλι στον Σταματή, όμως ο τερματοφύλακας της Καλαμάτας εξιλεώθηκε με μια εντυπωσιακή απόκρουση.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η Καλαμάτα πίεσε, ανέβασε στροφές χωρίς όμως να καταφέρει να φανεί απειλητική στα καρέ του Γιακουμή.

Στο 73′ ο ΑΟΤ είχε μια καλή στιγμή σε σουτ του Τεγούση, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ράκιτς έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως κατέληξε άουτ.

Η φάση που έκρινε το σημερινό αποτέλεσμα σημειώθηκε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και το πέναλτι που κέρδισε ο Σταματής και μετέτρεψε σε γκολ ο Ριζογιάννης.

Συνθέσεις

Καλαμάτα: Πάντος, Γκελγκέρια, Κωνσταντινόπουλος, Τσιβελεκίδης, Καντούτσης, Τζόκιτς (57΄Καζβιρόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος (66΄Ράκιτς), Μπάμπης, Βουκμίροβιτς (71΄Δήμος).

Τρίκαλα: Γιακουμής, Σανδραβέλης, Γιαννίτσης, Νιάρος, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Γρηγορόπουλος (60΄Παπαγεωργίου), Σταματής, Λώττας (63΄Τσίπρας), Πελάεθ (80΄Άλεξιτς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected