Κατηγορίες
Αθλήματα

Στη 16άδα Κάλλιστρου και Μεσοχωρίτου

Πολύ καλούς αγώνες έκαναν οι Γαλάτεια Μεσοχωρίτου και Μαρία Κάλλιστρου, που προκρίθηκαν αμφότερες στη φάση των “16” του τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου. Στα προημιτελικά των διπλών προκρίθηκαν οι Αριστοτέλης Θάνος και Λευτέρης Θεοδώρου.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Μεσοχωρίτου έκανε έναν τέλειο αγώνα και επιβλήθηκε της Ρουμάνας Daria Maria Munteanu, που έπαιξε και προκριματικά, με 6-1, 6-0, σε 46 μόλις λεπτά.

Η Κάλλιστρου έμεινε πολύ περισσότερο στο court, καθώς πάλεψε για 2 ώρες και 37 λεπτά με τη Βουλγάρα Stela Peeva, στο τέλος όμως πήρε την πολύτιμη νίκη με 6-1, 3-6, 7-5 και προκρίθηκε επίσης στη φάση των “16”.

Εκτός συνέχειας έμεινε η Δήμητρα Παύλου, που διεκδίκησε τη νίκη μέχρι τέλους αλλά “λύγισε” από τη Σλοβένα Tina Cvetkovic με 7-5, 7-5, καθώς και η Ραφαέλα Φούλοπ, που ηττήθηκε από τη Julia Stamatova, No.8 στο ταμπλό, με 6-0, 6-2.

Στο τουρνουά των ανδρών, ο Πέτρος Τσιτσιπάς έπαιξε πολύ καλό τένις για ένα σετ, αλλά δεν το κατέκτησε και τελικά ηττήθηκε από τον Ελβετό Adrian Bodmer, με 7-5, 6-1.

Στα διπλά, οι Αριστοτέλης Θάνος και Λευτέρης Θεοδώρου επικράτησαν των Milen Ianakiev και Alexandar Lazarov, No.4 στο ταμπλό, με 6-4, 2-6, 10-6, και προκρίθηκαν στα προημιτελικά. Κοντά στην πρόκριση ήταν και οι Μάρκος Καλοβελώνης και Μιχάλης Περβολαράκης, που ηττήθηκαν όμως από τους Peter Kobelt και Omer Yeshaya, με 4-6, 6-3, 10-6.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected