Δοκιμαστικά στις εγκαταστάσεις του Αστέρα Αλεξάνδρειας από την Aquilo Football Group

Η Aquilo Football Group που κινείται σε ευρωπαϊκά πρότυπα έχοντας έδρα στη Γερμανία, κι έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, αναζητεί ταλαντούχους παίκτες για λογαριασμό συλλογών της Ευρώπης!

Ποδοσφαιριστές γεννημένοι τα έτη 2004 ως και 2008 που πιστεύουν στον εαυτό τους κι έχουν αποδεδειγμένα τα προσόντα να πλαισιώσουν ομάδες της Γερμανίας θα έχουν την ευκαιρία να πλαισιώσουν τα δοκιμαστικά που διοργανώνονται σε συνεργασία με τον Αστέρα Αλεξάνδρειας στο Νησί Ημαθίας από το Σάββατο 4 Ιανουαρίου ως και την Δευτέρα των Φώτων 6 Ιανουαρίου 2020.

Με παρουσία σκάουτερ συλλόγων της Νότιας Γερμανίας όπως Manheim,Walldorf, Freiburg, Karlsruher και Stuttgart.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Aquilo Football Group :

Η Aquilo Football Group έχοντας στη φαρέτρα της παίκτες σε πολλές ομάδες της Ευρώπης, ταξιδεύει στην Ημαθία, για να επιλέξει ποδοσφαιριστές για λογαριασμό ομάδων της Νότιας Γερμανίας.
Η διοργάνωσης των scouting trials γίνεται σε συνεργασία με την άριστα οργανωμένη Ποδοσφαιρική Ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας

Είσαι γεννημένος τα έτη 2004, 2005, 2006, 2007 και 2008; Τώρα είναι η ευκαιρία σου! Δήλωσε συμμετοχή τώρα και διεκδίκησε μια θέση στο όνειρο!

Στην Aquilo Football Group έχουμε τη γνώση για το τι χρειάζεται ένας αθλητής, για να ανελιχθεί και να πετύχει. Του προσφέρουμε επαγγελματικές συμβουλές και πλήρη υποστήριξη, για να κατακτήσει το στόχο του και να αγωνιστεί αναλόγως των ικανοτήτων του, σε πιο υψηλό επίπεδο, απ’ αυτό που αγωνιζόταν ως τώρα.

Πληροφορίες: Πετκάκης Δημήτρης Τ. 6930 393091

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected