Football League - Μεταγραφές

Η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού Βόλου και η αποχώρηση Τζέφερσον

Στον Ολυμπιακό Βόλου προπονείται από την Πέμπτη Αργεντινός επιτελικός μέσος, ο οποίος θα αποκτηθεί από τους «ερυθρόλευκους» ύστερα από εισήγηση του προπονητή των «ερυθρολεύκων», Σούλη Παπαδόπουλου.

Όπως αναφέρει το Goalpost, πρόκειται για τον 24χρονο επιθετικό μέσο Χούλιαν Μαξιμιλιάνο Ναβαλόν, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Διαγόρα Ρόδου, με τον οποίο έλυσε τη συνεργασία του κοινή συναινέσει πριν από λίγες μέρες.

Ο Ναβαλόν γεννήθηκε στην Κόρντομπα της Αργεντινής στις 7/11/1995 και τελευταία του ομάδα πριν έλθει στην Ελλάδα ήταν η Άλτος Χόρνος Ζάπλα της Αργεντινής. Στον Διαγόρα αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος (με Βέροια, Τρίκαλα και ΟΦ Ιεράπετρας) καθώς και σ’ ένα παιχνίδι Κυπέλλου με τη Βέροια.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος τον γνωρίζει πολύ καλά καθώς συνεργάστηκε μαζί του, ενώ από τότε που ο 52χρονος τεχνικός αποχώρησε από τον Διαγόρα ο Ναβαλόν δεν ήταν στα πλάνα του Πέτρου Ρουτζιέρη.

Ο Παπαδόπουλος εισηγήθηκε στη διοίκηση την απόκτηση του Ναβαλόν, ο οποίος τις τελευταίες μέρες προπονείται κανονικά με την ομάδα και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα με την έναρξη του δευτέρου γύρου, όταν θα έχει αρχίσει επίσημα η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Το goalpost.gr βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων» που διεξήχθη στο γήπεδο του Σαρακηνού και φωτογράφησε το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, έστω κι αν ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί η απόκτησή του.

Η ανακοίνωση απομένει για τη λύση της συνεργασίας με Τζέφερσον

Το πρωτάθλημα της Football League βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή, καθώς θέλουμε δύο ακόμη αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και στόχος του Ολυμπιακού στα ματς που απομένουν, με Τρίγλια εντός και Καβάλα εκτός έδρας, είναι να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία θα βάλουν τα πράγματα κάτω, θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας, προκειμένου με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Ολυμπιακός να είναι σε θέση να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου.

Ήδη ο Ντούγκλας Τζέφερσον αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, με αποτέλεσμα να ανοίγει μία θέση ξένου. Ο Βραζιλιάνος μέσος αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό. Ο Τζέφερσον αγωνίστηκε μόλις σ’ ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτό της πρεμιέρας με τον Ασπρόπυργο, περνώντας ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Επίσης, μέτρησε και δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος με Αταλάντη και Πανιώνιο στο Αλκαζάρ. Δημοσιεύματα από τη Μεσσηνία αναφέρουν πως ο 26χρονος Βραζιλιάνος μέσος ενδιαφέρει την Καλαμάτα και εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν τις προσεχείς μέρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected