Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άνετη νίκη για τη Ρόδο

Εύκολο απόγευμα για τον πρωτοπόρο ΑΣ Ρόδου, που επικράτησε με σκορ 4-0 της Κορίνθου και αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στον 6ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν από την αρχή δυνατά και απείλησαν στο 9ο λεπτό με τον Μπουντόπουλο, όμως ο Αθανασόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ.

Τρία λεπτά αργότερα όμως, οι “πράσινοι” πήραν κεφάλι στο σκορ όταν ο Δελαπόρτας βρήκε με κάθετη πάσα τον Χατζησάββα, ο οποίος με πλασέ “έγραψε” το 1-0.

Παρά το γκολ, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να απειλούν και μάλιστα κατέγραψαν άλλες τρεις καλές στιγμές μέσα σε διάστημα 10 λεπτών.

Στο 32′ η Ρόδος έκανε δύο τα τέρματα της, με “δράστη” και πάλι τον Χατζησάββα ο οποίος με κοντινή προβολή νίκησε τον Αθανασόπουλο.

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο ημίχρονο, οι περσινοί πρωταθλητές της ΕΠΣ Δωδεκανήσου πέτυχαν και τρίτο γκολ, με σκόρερ τον Τριχάκη ο οποίος πλάσαρε ιδανικό τον πορτιέρο της Κορίνθου.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε όπως ήταν φυσιολογικό, ωστόσο η Ρόδος κράτησε τα ηνία και συνέχισε να απειλεί την εστία των φιλοξενούμενων.

Το τέταρτο τέρμα των “πρασίνων” σημειώθηκε στο 78′ όταν ο Σουλάι βρήκε με κάθετη πάσα τον Μπίσα και αυτός βρήκε δίχτυα για το τελικό 4-0.

Συνθέσεις

ΑΣ Ρόδου : Καμπάς, Βουργουντζής, Σταυλάς, Κανταρτζής, Σούλης, Μισέλ (69′ Σουλάι), Μπίσα, Τριχάκης (82′ Αλιμερκάι), Χατζησάββας (75′ Παπανικολάου), Δελαπόρτας (58′ Αγγελίδης), Μπουντόπουλος

Κόρινθος 2006 : Αθανασόπουλος, Κωστόπουλος, Φύλης, Ντερσίλης, Δημητρίου, Μαγγίνας, Παπανικολάου, Κόκκινος (75′ Κεβάνι), Κουϊμέλης, Ράπτης, Λέσι (54′ Ντόκα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected