Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έκτη σερί νίκη για τη φοβερή και τρομερή Λειψία! (vid)

Η Λειψία έπαιξε ξανά σαν εν δυνάμει πρωταθλήτρια, πέρασε και από την έδρα της Φορτούνα (0-2) και πέτυχε την έκτη σερί της νίκη, προσπερνώντας προσωρινά την Γκλάντμπαχ στην κορυφή.

Μέσα σε όλα, με φόντο μία σπουδαία διάκριση συνεχίζει την σεζόν της η Λειψία.

Μετά από την πρόκριση της στους «16» του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ομάδα του Νάγκελσμαν παρέμεινε ακάθεκτη και στην Bundesliga με νίκη στην έδρα της Φορτούνα Ντίσελντορφ (0-2), έφτασε τις έξι σερί νίκες και απέδειξε για μια ακόμη εβδομάδα ότι θα παλέψει για τον τίτλο.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, το εύκολο βράδυ φάνηκε από την αρχή, αφού ο Πάτρικ Σικ άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση ακριβώς ενός λεπτού κι έκοψε έτσι τον αέρα των γηπεδούχων από νωρίς.

Από κει και πέρα, ο Βέρνερ ανέλαβε με επιτυχία την εκτέλεση πέναλτι στο 58′, φτάνοντας τα 16 γκολ σε 15 εμφανίσεις φέτος, ενώ στο 75′ ο Μουκιέλε, δέκα λεπτά αφότου πέρασε ως αλλαγή, διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Πλέον, η Λειψία βρίσκεται πρώτη με 33 βαθμούς και βάζει την πίεση στην Γκλάντμπαχ που είναι στο -2 αλλά παίζει την Κυριακή, ενώ απέχει και στο +4 από την Ντόρτμουντ, έχοντας να χάσει από τα τέλη Οκτωβρίου. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, η εντός έδρας ήττα δεν τους επέτρεψε να ξεκολλήσουν από την 16η θέση και τους 12 βαθμούς.

το βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected