Κατηγορίες
Αθλήματα

Πήρε θετική ενέργεια από τον κόσμο της η Δράμα!

Σε ένα γεμάτο από κόσμο γήπεδο, η ομάδα της Δράμας πήρε τη νίκη επί του Ιωνικού με σκορ 32-28 και κατάφερε να… σκαρφαλώσει στην 7η θέση της Handball Premier, αφήνοντας πίσω της Δούκα και Φαίακα.

Αν και το παιχνίδι ξεκίνησε σαν ντέρμπι, στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βρήκαν τα πατήματά τους και κράτησαν διαφορά ασφαλείας από τον Ιωνικό, με αποτέλεσμα να πάρουν την πολυπόθητη νίκη και τους δύο βαθμούς. Για 30 λεπτά ο αγώνας πήγαινε γκολ γκολ, με τους φιλάθλους στο «Κραχτίδης» να παρακολουθούν ένα πραγματικό ντέρμπι. Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια με σκορ 12-12.

Όπως αναφέρει το e-handball, με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και ένα σερί τεσσάρων γκολ από τη Δράμα, άρχισε να ξεκαθαρίζει ο νικητής του μεγάλου αγώνα. Ο Ιωνικός προσπάθησε να πλησιάσει στο σκορ, χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν επιβάλει ήδη τον ρυθμό τους.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μόνο στα τελευταία λεπτά να απειλήσουν (30-28 στο 57:00) αλλά η ομάδα του Σάκη Βαλαβάνη φάνηκε ότι δεν ήταν διατεθειμένη να παραδώσει τα όπλα! Τελικά οι Δραμινοί πήραν τη νίκη με σκορ 32-28.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες είχαν σε πολύ καλή ημέρα τους τερματοφύλακές τους, οι οποίοι σε κομβικά σημεία και με πολλές επεμβάσεις προσέφεραν τα μέγιστα!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected