Κατηγορίες
Super League 1 - Διαιτησία

Ημαθιώτες ρέφερι στα ματς Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ξάνθης! Οι ορισμοί της 15ης αγωνιστικής στη SL1

Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές των αγώνων της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Δημήτρης Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας θα είναι τέταρτος διαιτητής στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο (19/12, 19.30), με διαιτητική τριάδα τους Κουμπαράκη (Θράκης), Μπουξμπάουμ (Ανατ.Αττικής) και Μπαλτά (Αχαΐας). Διαιτητές VAR θα είναι οι Μανούχος (Αργολίδας) και Ψάρρης (Αργολίδας).

Στο “Καραϊσκάκη” και στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ (18/12, 17.15), η ΚΕΔ επέλεξε τέταρτο διαιτητή τον Δημήτρη Μαλούτα από την ΕΠΣ Ημαθίας, με διαιτητική τριάδα τους Σέζο (Κιλκίς), Μωϋσιάδη (Ηπείρου) και Καλύβα (Φθιώτιδας). Διαιτητές VAR θα είναι οι Τζοβάρας (Φθιώτιδας) και Τζιώτζιος (Θράκης).

Στο ΟΑΚΑ και στο ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης (18/12, 19.30) τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ημαθιώτης, Γιώργος Βρέσκας (ΕΠΣ Πιερίας), με τριάδα τους Φωτιάδη (Καστοριάς), Δημόπουλο (Φλώρινας) και Τζιουβάρα (Κοζάνης). Διαιτητές VAR θα είναι οι Γκορτσίλας (Μακεδονίας) και Κουρομπύλια (Δυτ.Αττικής).

Τέλος στη Ξάνθη και στον αγώνα του ΑΟΞ με τον Παναιτωλικό (18/12, 17.00) δεύτερος βοηθός θα είναι ο Ημαθιώτης, Σπύρος Βασιλόπουλος (φωτ. ΕΠΣ Έβρου), με διαιτητή τον Αλέξανδρο Τσαμούρη (Πειραιά) και Μιχαήλ Δημόπουλο (Δυτ. Αττικής).

δείτε ΕΔΩ τους ορισμούς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected