Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Σοκαριστικός τραυματισμός στο Κερατσίνι, ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη νεφρού!

Το Κερατσίνι πέτυχε μια “χρυσή” νίκη με 1-0 επί του Ηλυσιακού, όμως το μυαλό όλων ήταν στον ποδοσφαιριστή των “ροσονέρι” Μπόρι Χαλβατζίου.

Όπως αναφέρει το Stopkelto, ο μόλις 18 ετών ποδοσφαιριστής στην προπόνηση της Παρασκευής τραυματίστηκε σε μια φάση χτυπώντας στα κάγκελα. Μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου μετά από εξετάσεις οι γιατροί τον έστειλαν στο σπίτι του.

Όμως το πρωί του Σαββάτου το παιδί ξύπνησε αιμορραγώντας, με αποτέλεσμα να μεταβεί στο Θριάσιο, όπου διαπιστώθηκε με εσωτερική αιμορραγία, ενώ ήταν θέμα λεπτών ακόμα να χάσει και τη ζωή του.

Ο άτυχος Μπόρι υπεβλήθη σε πετυχημένη εγχείριση αφαίρεσης νεφρού, και όλη η ομάδα αφιέρωσε τη νίκη σε εκείνον με την ευχή να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας.

Μετά από τέτοια περιστατικά είναι περιττό να μιλάμε για ποδόσφαιρο, καθώς για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι ανεπαρκής σε σημείο να κινδυνεύουν τα ίδια τα παιδιά μας, στην προσπάθειά τους να παίζουν το παιχνίδι που αγαπούν…

ΑΠΟ Κερατσίνι : “Για σένα ρε μάγκα!”

Για σένα ρε μάγκα.. ήταν ο τίτλος που επέλεξαν ποδοσφαιριστές και παράγοντες του Κερατσινίου για να αφιερώσουν την σημερινή νίκη της ομάδας και να ευχηθούν περαστικά (μέσα από την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης) στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Χαλβατζίου που τραυματίστηκε σοβαρά την Παρασκευή και νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected