Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αστέρας Ιτέας : “Διευκρυνίζουμε πως δεν έχουμε αποχωρήσει από το πρωτάθλημα”

Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε ο Αστέρας Ιτέας, με την οποία ξεκαθαρίζει πως η αδυναμία μετάβασης του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αχέροντα στο Καναλάκι, δεν σχετίζεται με αποχώρηση ή διάλυση της ομάδας.

Θυμηθείτε το ρεπορτάζ του sportsup.gr από εκείνη την ημέρα ΕΔΩ

Αναλυτικά :

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Προς τον φίλαθλο κόσμο.

Επειδή τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε αναγνώστες για την “διάλυση” της ομαδας μας, κυρίως στον ηλεκτρονικό τύπο ανά την επικράτεια αλλα και τον τοπικό και αρχής γενομένης απο την περασμένη Κυριακή, που ματαιώθηκε ο αγώνας στην Πρέβεζα με τον Αχέρων Καναλακίου (για λόγους που θα εξηγήσουμε από άλλη ανακοίνωση προς αναλυτική ενημέρωση για τον λογο της μη τέλεσης του αγώνα) έχουμε να δηλώσουμε το εξής:

Η προσπάθεια που γίνεται απο την αρχή της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς, αρχικά από την διοικούσα επιτροπή που είχε ορισθεί και μετέπειτα απο το Δ.Σ. που ανέλαβε να οδηγήσει την ομάδα μας,για τρίτο συνεχόμενο έτος στην Γ εθνική κατηγορία, γνωρίζαμε πως μόνο εύκολη δεν θα ήταν (λόγω πολλών ιδιαιτεροτήτων που προέκυψαν φέτος που και για αυτές θα ακολουθήσει λεπτομερής ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες).

Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται ακόμη, για την εύρεση λύσεων που θα επιτρέψουν στην ομάδα μας να συνεχίσει τις φετινές της αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο Αστέρας Ιτέας δέν εχει αποχωρήσει απο το πρωτάθλημα για εσάς που βάζετε “ταμπέλες διάλυσης”. Σίγουρα υπάρχουν πολλές δυσκολίες, γίνεται μεγάλη προσπαθεια,και τις επόμενες ημέρες θα παρθουν οι οριστικές αποφάσεις.

Για όσους βιάζεστε και γραψατε για διάλυση…ενώ η σωστή λεξη είναι αποχώρηση (ο ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ δεν πρόκειται να διαλυθεί ακόμη κι αν αποχωρήσει, γιατί δεν είναι απλά μια ομάδα αλλά ιδέα και οι ιδέες δεν διαλύονται) να είστε σίγουροι πως πρώτοι εμείς θα ανακοινώσουμε την αποχώρηση της ομάδας μας απο το εθνικό πρωταθλημα της Γ κατηγοριας και του κυπέλλου Φωκίδας, εαν και εφ οσον αυτή πραγματοποιηθεί.

Υ.Γ. Θα ακολουθησουν αναλυτικότατες επεξηγηματικές ανακοινώσεις τις επόμενες ημερες για όλα τα φλεγον θέματα-εμπόδια της φετινής χρονιας, προς ενημερωση του κόσμου μας.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Αστέρα Ιτέας”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected