Αθλήματα

Έφτασε κοντά στην πρόκριση η Σακελλαρίδη

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη έφτασε κοντά στην είσοδό της στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Αττάλειας, αλλά ηττήθηκε στον τελευταίο γύρο από την πολύ δυνατή Basak Eraydin.

Όπως αναφέρει το tennisnews, παρά την πολύ καλή προσπάθεια που έκανε, η Σαπφώ γνώρισε την ήττα από την Τουρκάλα τενίστρια, Νο.1 στο ταμπλό των προκριματικών και Νο.431 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με 6-2, 6-4.

Την ίδια μέρα, η 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια είχε κερδίσει την Ολλανδέζα Demi Tran με 6-2, 6-1 και είχε εξασφαλίσει την πρόκρισή της στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών της διοργάνωσης της Αττάλειας.

Συνολικά πέτυχε δυο νίκες η Σαπφώ αυτή την εβδομάδα στην Αττάλεια, καθώς τη Δευτέρα είχε αποκλείσει και τη Ρωσίδα Liubov Demidova, με 6-4, 6-1.

Στα διπλά των ανδρών, τα αδέρφια της Σαπφούς, ο Μιχάλης και ο Στέφανος Σακελλαρίδης, πήραν την πρόκριση με walkover εις βάρος των Benjamin Dhoe και Marco Miceli, λόγω τραυματισμού του τελευταίου. Στα προημιτελικά, θα αντιμετωπίσουν το κορυφαίο ζευγάρι του ταμπλό, τον Ιταλό Marco Bortolotti και τον Ρουμάνο Mircea-Alexandru Jecan.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected