Κατηγορίες
Super League 2

Σπουδαία διπλό του Απόλλωνα στην Πάτρα!

Μια πολύ σπουδαία νίκη και μάλιστα ανατροπή πέτυχε ο Απόλλων Σμύρνης στην Πάτρα και με το 1-3, επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία έφτασε τους 20 βαθμούς και μείωσε τη διαφορά από τον ΠΑΣ Γιάννινα, που αγωνίζεται αύριο εντός έδρας με τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Το πρώτο μισάωρο ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία καλή στιγμή στα αντίπαλα καρέ ωστόσο στο 37′ η Παναχαϊκή ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ και συγκεκριμένα με αυτογκόλ του Βιτλή, που προσπάθησε να απομακρύνει αλλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 43′ ο Απόλλων είχε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά ο Σούλης είπε “όχι”, για να λήξει το ημίχρονο με την ομάδα της Πάτρας μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος και με τις αλλαγές από τον πάγκο, ο Απόλλων έγινε πιο επιθετικός κι αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Αρχικά ο Ιριτιέρ (71′) και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπλάζιτς (με δημιουργό τον Αργεντίνο) έφεραν…τούμπα το ματς και παρά τη 10λεπτη διακοπή στο 81′ λόγω πτώση της τάσης στους προβολείς του γηπέδου, ο Απόλλων βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για τρίτη φορά.

Ήταν το 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μπεντινέλι ανατράπηκε από τον Σούλη και ο Μαρκόφσκι εκτέλεσε εύστοχα για το τελικό 1-3.

Συνθέσεις

Παναχαϊκή : Σούλης, Πολίμος (85′ Μουστακόπουλος), Πατάπης, Τσελεπίδης, Σταμόπουλος, Λινάρδος (80′ Κυνηγόπουλος), Ιντζόγλου, Κολ, Σιατραβάνης, Μαυριάς (63′ Παπατόλιος), Μωραΐτης.

Απόλλων Σμύρνης : Αναγνωστόπουλος, Γκίνο, Βιτλής, Ζησόπουλος, Κύργιας, Αγρόδημος (58′ Μπλάζιτς), Λαγός, Μπαστιάνος, Καραγκούνης (58′ Ιριτιέρ), Μπεντινέλι, Βουό (81′ Μαρκόφσκι).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected