Super League 2

Χωρίς να φορτσάρει ο Λεβαδειακός, 2-0 τον Απόλλωνα Πόντου

Σε ένα μέτριο παιχνίδι και κάτω από δυνατό άνεμο, ο Λεβαδειακός επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Πόντου και έφτασε τους 14 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ομάδα της Βοιωτίας μετουσίωσε σε δύο γκολ την εδαφική της υπεροχή στο σημερινό παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα που μετέβη στη Λειβαδιά με αρκετές απουσίες και με 15 συνολικά ποδοσφαιριστές.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο 33ο λεπτό, όταν ο Ενομό σούταρε από καλή θέση και η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ, όμως πέντε λεπτά αργότερα, ο Ιωαννίδης ήταν πιο εύστοχος σε μια πολύ καλά οργανωμένη αντεπίθεση των “πρασίνων”.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 52′ το παιχνίδι απέκτησε τυπικό χαρακτήρα, καθώς ο Λεβαδειακός έφτασε σε δεύτερο γκολ, με ατομική προσπάθεια και ωραίο τελείωμα από τον Ενομό.

Στο τελευταίο μισάωρο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα και έτσι το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την 4η φετινή τους νίκη.

Συνθέσεις

Λεβαδειακός : Μπάγιτς, Αργυρόπουλος, Λιάγκας, Τσάπρας, Βήχος, Καραχάλιος, Κοζορώνης (67′ Ορφανίδης), Συμελίδης, Νίκας (83′ Χατζηλάμπρος), Ιωαννίδης, Ενομό (58′ Μακρής).

Απόλλων Πόντου : Πολίτης, Τσουμάνης, Καλογέρης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Πουρτουλίδης, Καλαϊτζίδης (75′ Δόρης), Λουφάκης (88′ Χριστοδούλου), Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected