Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτη φάση στην Ολλανδία! Ποδοσφαιριστής έκανε πανομοιότυπη ντρίμπλα σε πέντε αντιπάλους! (vid)

Το πιο ιδιαίτερο γκολ της χρονιάς πρέπει να έχει πετύχει ένας Ολλανδός σε ερασιτεχνική κατηγορία, προσπερνώντας πέντε παίκτες με πανομοιότυπη ντρίμπλα, προτού σκοράρει σε κενή εστία.

Το βλέπεις μία, το βλέπεις δύο, το βλέπεις τρεις και είναι σαν να μην τελείωσε ποτέ. Το γκολ που πέτυχε ο Γιάρνο Ντέουρινγκ, για λογαριασμό της Άασεν, που αγωνίζεται στην πέμπτη κατηγορία της Ολλανδίας, είναι το πιο περίεργα υπέροχο τέρμα που έχει σημειωθεί εδώ και καιρό, ακόμα κι αν… κόλλησε η βελόνα.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο νεαρός παίκτης έκανε ένα τρομερό σλάλομ, προσπέρασε πέντε ποδοσφαιριστές στο διάβα του (συμπεριλαμβανομένου και του τερματοφύλακα), όλους με την ίδια, χαρακτηριστική ντρίμπλα «κροκέτα».

Η μπάλα από το δεξί στο αριστερό, με την ίδια τεχνική, επί… πέντε, για το μοτίβο που οδήγησε τον ποδοσφαιριστή της Άασεν σε ένα γκολ που θα θυμάται για όλη του τη ζωή και που θα μείνει σίγουρα ως το πιο… συμμετρικό highlight της χρονιάς.

Αυτό που είναι ίσως ακόμα πιο παράξενο από το ίδιο το γκολ είναι το τελικό σκορ, με το ματς να λήγει 11-5 σε ένα παιχνίδι με παραλλαγμένους κανόνες, αφού ήταν μέρος ενός πειράματος, στο πλαίσιο του οποίου ο τερματοφύλακας δεν είχε δικαίωμα να πιάνει την μπάλα με τα χέρια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected