Κατηγορίες
Football League

Οι πρώτες αποχωρήσεις από την Καλαμάτα και η περίπτωση Ράκιτς

Σε περίοδο έντονων μεταγραφικών διεργασιών μπήκε η Μαύρη Θύελλα με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Football League.

Όπως αναφέρει το sport365, οι μελανόλευκοι θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το διάστημα της διακοπής ώστε να προχωρήσουν στις μεταγραφικές εκείνες κινήσεις που θα επιτρέψουν στην ομάδα να σηκώσει κεφάλι με την καινούργια χρονιά και να ξεκινήσει την προσπάθεια να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας στην οποία βρέθηκε μετά τη νέα ήττα απο την Ιεράπετρα.

Οι προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν στο ρόστερ της Καλαμάτας είναι αρκετές με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα αλλάξουν φανέλα μπορεί να φτάσει και διψήφιο νούμερο.

Συμφωνίες και αποχωρήσεις

Οι μελανόλευκοι δεν πρόκειται βέβαια να ανακοινώσουν αποδέσμευσεις εάν πρώτα δεν έρθουν συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι προορίζονται να αντικαταστήσουν τους “φευγάτους”, πλην όμως υπάρχει μια πρώτη εικόνα των αλλαγών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στο πρώτο κύμα της εξόδου απο την ομάδα βρίσκονται τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο Χρήστος Ιντζίδης, ο οποίος από καιρό δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια για την επόμενη μέρα, ο 32χρονος σέρβος κεντρικός μέσος Μίλος Τζόκιτς (στη φωτ. με τον Ράκιτς), ο οποίος κατά γενική ομολογία δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και επιπλέον ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, ο 19χρονος Στάθης Δήμος και τέλος ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσε να βοηθήσει άμεσα λόγω του τραυματισμού του.

Η περίπτωση Ράκιτς

Σκέψεις υπάρχουν και για τον Τζόρτζε Ράκιτς, ο οποίος δεν έδειξε ικανός να παίξει το ρόλο του πρώτου σέντερ φορ για τον οποίο αποκτήθηκε και έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής έως τώρα. Βρέθηκε στην σκιά του Βαγγέλη Αλεξόπουλου και το μέλλον του θα κριθεί εν πολλοίς από την μεταγραφική ενίσχυση της Καλαμάτας στη θέση του φορ, η οποία ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Τις αμέσως προσεχείς μέρες και με την ανακοίνωση των επόμενων μεταγραφικών αποκτημάτων, -θυμίζουμε πώς επίσημα έχουν ανακοινωθεί μόνο οι Κώστας Ηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Πανάγου-, θα γίνουν γνωστά και τα υπόλοιπα ονόματα που θα αποχαιρετήσουν την Καλαμάτα αναζητώντας αλλού την συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους διαδρομής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected