Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οι πρώτες μεταγραφές του ΠΣ Σπάρτη

Ξεκίνησε ήδη ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΣ Σπάρτη ενόψει Γενάρη.

Όπως αναφέρει το isports, αρκετοί ωστόσο είναι ποδοσφαιριστές αποχωρούν μεταξύ των οποίων ο Βασιλείου, o Μικελάτος, o Αρτούρ Καρβάλιο (θέμα με τη βίζα) και ο Ζαραφέτας. Σε αυτή τη λίστα είναι δεδομένο ότι θα προστεθούν και άλλοι.

Αρκετές θα είναι και οι προσθήκες με τους Πέτρο Κραβαρίτη (φωτ) και Χρήστο Καλούση να έχουν συμφωνήσει με την διοίκηση του Π.Σ. “Η Σπάρτη” και να γίνονται συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και κάποιοι που έχουν αγωνιστεί με την φανέλα της Α.Ε. Σπάρτης στο παρελθόν όπως έχουν κάνει και οι Καλούσης, Κραβαρίτης.

Ο Κραβαρίτης αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους της Σπάρτης, και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ έχει αγωνιστεί σε Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου, Κορωπί, Θρασύβουλο, Ρόδο, Οδυσσέα Κορδελιού, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ένωση Ερμιονίδας, Σπάρτη, FC Serres, Απόλλων Λάρισας.

O 21χρονος Καλούσης αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και μέχρι πρότινος ανήκε στον ΑΟ Σελλάνων.

Τις προσεχείς ημέρες θα ενημερωθείτε έγκυρα και αναλυτικά από το isports.gr για τις λοιπές μεταγραφικές κινήσεις του Π.Σ. “Η Σπάρτη”.

error: Protected