Κατηγορίες
Basket

Πέρασε από την Αθήνα η Ρεάλ, “τρέχει” πλέον για την οκτάδα ο Παναθηναϊκός

Την τρίτη εντός έδρας ήττα του γνώρισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος γνώρισε τη συντριβή από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 87-75 και πλέον τρέχει για την κούρσα της πρώτης οκτάδας της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο έπεσε στο 9-7, και έδειξε ότι χρειάζεται άμεσα αλλαγές αν θέλει να στοχεύει σε κάτι περισσότερο από την ίδια την οκτάδα, ενώ έχασα κατά κράτος για μια φορά ακόμη τη μάχη των ριμπάουντ, με το συγκρότημα του Πάμπλο Λάσο να έχει 17 επιθετικά και 9 περισσότερα στο σύνολο (41-32).

Οι Μαδριλένοι παρουσίασαν φαρδιά πλατιά στο παρκέ του ΟΑΚΑ τους αυτοματισμούς τους, και πόσο δουλεμένη ομάδα είναι, και αν είχαν εκτός τους Γιούλ, Κάρολ και Ρέγιες, και είδαν τον Παναθηναϊκό να βγάζει εκτός ρυθμού τον Καμπάτσο στο πρώτο πεντάλεπτο, δεν ένιωσαν καθόλου τους «πράσινους» οι οποίοι εμφανίστηκαν φοβισμένοι, χωρίς λύσεις, και με τον Καλάθη να πασχίζει να βρει λύσεις, έχοντας 19 πόντους με μόλις 1/8 τρίποντα, 7 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Η μεγάλη πληγή ήταν ο τομέας των ριμπάουντ, με τον Ταβάρες να στήνει πάρτι με 14 πόντους, 14 ριμπάουντ, τα 8 επιθετικά, ενώ και οι 3 ασίστ του κατέληξαν στο «πολυβόλο» που ονομάζεται Ράντολφ, ο οποίος ακροβολισμένος έξω από τα 6,75, είχε 22 πόντους με 5/11 τρίποντα.

το φιλμ του αγώνα στο Basketblog

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected