Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο 16χρονος Έλληνας που δοκιμάζεται σε Λέστερ και Τσέλσι! (vids)

Ο 16χρονος Χρήστος Ζαφείρης, ο οποίος πριν από εφτά χρόνια εγκαταστάθηκε στη Νορβηγία, αφού φόρεσε το περιβραχιόνιο της U16 της Νορβηγίας δοκιμάζεται πλέον σε Λέστερ και Τσέλσι!

Ο Ζαφείρης, το 2012 σε ηλικία 9 ετών μετανάστευσε με την οικογένεια του στη Νορβηγία με τον πατέρα του Δημήτρη να αναζητά καλύτερες συνθήκες εργασίας, αλλά και το κατάλληλο ποδοσφαιρικό περιβάλλον για τον γιο του.

Ο νεαρός μέσος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως 6άρι, αλλά και ως 8άρι, θήτευσε σε Λίλεστρομ, Φόρνεμπου, Φιελχάμερ, ενώ οι εξαιρετικές εμφανίσεις του είχαν ως αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή στη Βαλερένγκα.

Στην ομάδα του Όσλο παρέμεινε για τρία χρόνια, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στη Γκρόρουντ.Πρόκειται για σύλλογο που μετέχει στη Β΄ κατηγορία της Νορβηγίας και φημίζεται για το γεγονός πως δίνει βαρύτητα και αναδεικνύει νέα ταλέντα.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, λίγες μέρες μετά την απόκτηση του Ζαφείρη, ο νορβηγικός σύλλογος ενημερώθηκε πως η Λέστερ ενδιαφέρεται να δοκιμάσει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ο τελευταίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και προτού καν προλάβει να επιστρέψεις στις υποχρεώσεις του με την Γκρόρουντ, δέχθηκε νέα πρόταση αυτή τη φορά με την Τσέλσι. Ο νεαρός μέσος επέστρεψε στην Αγγλία ακολουθώντας το πρόγραμμα της λονδρέζικης ομάδας μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected