Super League 1 - Μεταγραφές

Οι δύο πρώτες μεταγραφές της ΑΕΛ και το σπουδαίο βήμα στην καριέρα του Θεοχάρη Ηλιάδη

H ΑΕΛ είναι κοντά στην ολοκλήρωση μεταγραφών για να ενισχύσει το ρόστερ της.

Στο σημερινό (27/12) φύλλο της Ελευθερίας αναφέρει πως όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης Μασούρας επιστρέφει στην ΑΕΛ. Ο Ολυμπιακός τον παραχωρεί δανεικό για 1,5 χρόνο και θα ενισχύσει την δεξιά πλευρά σε μια δύσκολη συγκυρία μετά τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε πριν μια εβδομάδα περί υβριστικών συνθημάτων απέναντι του…

Από κει και πέρα, ο Θεοχάρης Ηλιάδης είναι 23 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις των σέντερ μπακ και δεξιού οπισθοφύλακα και έπαιζε στον Διαγόρα Ρόδου. Έχει περάσει από τον ΝΠΣ Βόλο, Αστέρα Ιτεάς, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Στην θέση του τερματοφύλακα υπάρχουν συζητήσεις με παίκτη που έχει σημαντικό βιογραφικό αφού αγωνίζονταν σε ομάδα που ήταν φιναλίστ στο Τσάμπιονς Λίγκ και πολύ καλή πορεία στο Γιουρόπα Λίγκ ενώ ο φορ από το Ιράν αγωνίζονταν σε ομάδα της Τσεχίας φαίνεται πως θα καταλήξει στην ΑΕΛ. Είναι κατανοητό λοιπόν πως πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι ενώ και οι αποχωρήσεις παικτών θα τεθούν σε πρώτο πλάνο αφού έχουν ενημερωθεί να λύσουν τα συμβόλαια τους (Γκοίκοβιτς, Σικάφκα , Φιλίποβιτς κτλ)

*απόδοση : athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected