Basket

Απίστευτο! Έμεινε στον πάγκο μόλις τέσσερις ημέρες!

Ο Γιώργος Καλαφατάκης δεν θα καθίσει σήμερα, αλλά ούτε και στο μέλλον στον πάγκο του Ιωνικού τον οποίο προπόνησε τις τρεις προηγούμενες ημέρες.

Η συνεργασία έληξε άδοξα και πριν καν αρχίσει και οι Νικαιώτες θα παίξουν σήμερα στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ με προπονητικό δίδυμο τον Βαγγέλη Μάγειρα και τον Άκη Παπαδάκη.

Από χθες όταν και άρχισε η διαδικασία να αποτυπωθεί σε συμβόλαιο η προφορική συμφωνία που υπήρχε, παρουσιάστηκαν προβλήματα και διαφωνία στα οικονομικά που είχαν συμφωνηθεί.

Έγινε προσπάθεια συνεννόησης, κάτι τέτοιο δεν επιτεύχθηκε και οι διοικούντες την ομάδα έκριναν σκόπιμο να λήξουν πρόωρα αυτή την συνεργασία αφού θεωρούν ότι από την πλευρά τους ήταν εξ αρχής ξακάθαροι κάνοντας μια γενναία προσφορά για τα δεδομένα της Basket League και ότι αν από τόσο νωρίς υπήρχε δυσκολία συνεννόησης, στην συνέχεια τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα.

Ο Ιωνικός ξαναρχίζει την αναζήτηση προπονητή και μάλιστα βιάζεται, για να τον έχει και να δουλέψει και με τους αρκετούς νέους παίκτες του ρόστερ, εν όψει της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου στην έδρα του Λαυρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected