Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μεταγραφές για τις ομάδες της Πελοποννήσου

Στον ΑΟ Διαβολιτσίου θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν ο Σάκης Πλαστουργός (φωτ).

Η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Ο 24χρονος μέσος, είναι γέννημα- θρέμμα του Πανηλειακού και στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΣ Κιθαιρώνα, στον 6ο όμιλο. Πρόκειται για ιδιαίτερα ποιοτικό ποδοσφαιριστή με έφεση μάλιστα στο σκοράρισμα, ο οποίος αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στο συγκρότημα του Κώστα Παλαμάρα. Ο Πλαστουργός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και σε Δόξα Μανωλάδας, Ερμιονίδα, Αχαϊκή. Πρόπερσι, υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό, ο οποίος τον κράτησε ένα χρόνο εκτός δράσης. Από πέρσι ωστόσο έχει επιστρέψει και ειδικά φέτος, δείχνει ότι αρχίζει και πάλι να βρίσκει τον εαυτό του.”

Πήρε Τσόγκα ο Πανηλειακός

Στην απόκτηση του Έντισον Τσόγκα, προχώρησε ο Πανηλειακός.

Η ανακοίνωση :

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 22χρονο (γεν. 3/9/1997) ποδοσφαιριστή Έντισον Τσόγκα.

Ο δυναμικός Πυργιώτης ακραίος οπισθοφύλακας, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας μας, αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Πανηλειακού κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Στο παρελθόν, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Άφοβου Βροχίτσας και Αργοναύτη Κατακόλου στο πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Ηλείας.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Έντισον στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία και καλή επιτυχία με την ερυθρόλευκη φανέλα».

Στον Ολυμπιακό Ζαχάρως θα αγωνίζεται ο Σάκης Τζανέτος

Τον Σάκη Τζανέτο έκλεισε σύμφωνα με πληροφορίες του ilia.news ο Ολυμπιακός Ζαχάρως. Ο έμπειρος Πυργιώτης μέσος, θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΑΟ Κυπαρισσίας και όλα δείχνουν ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, θα είναι ο Ολυμπιακός Ζαχάρως. Στη Ζαχάρω, θεωρούν κλεισμένη την υπόθεση με τον Τζανέτο και με το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου, θα ανακοινωθεί και επίσημα.

Ο Τζανέτος έχει να επιδείξει σπουδαία καριέρα σε αρκετές ομάδες, με κυριότερους σταθμούς του, τον Ιωνικό και την Κόρινθο. Το παρατσούκλι του στην Κόρινθο ήταν “ο μάγος”, el mago, ενώ είναι διεθνής με την εθνική Ελλάδας σάλας.

Ο Τζανέτος πέρσι αναδείχθηκε MVP του Πρωταθλήματος της Α΄ Κορινθίας, βοηθώντας καθοριστικά την ομάδα της Κορίνθου 06 να κατακτήσει τον τίτλο και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected