Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Μεταγραφές

Στην Καλαμάτα ο Ardit Toli, έπαιξε στο φιλικό ο Πετσίτης

Την επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του Αρντίτ Τόλι, δημοσίευσε σήμερα η Καλαμάτα, ενώ στο φιλικό με τον ΑΟ Διαβολιτσίου αγωνίστηκε και ο Γιώργος Πετσίτης.

Ο 22χρονος φωτ. 12/07/1997) Αλβανός ακραίος αμυντικός, 15 φορές διεθνής με την U21 της χώρας του, έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, ενώ παλαιότερα έπαιξε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

O Γιώργος Πετσίτης είναι 19 ετών (11/05/2000), μέσος με καταγωγή από την Ελευσίνα, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στον Ακράτητο και παλαιότερα σε Μανδραϊκό και Ατρόμητο U19.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Τόλι :

“Υπέγραψε ο Αρντίτ Τόλι. Ο Τόλι είναι δεξιός μπακ και ξεκίνησε να παίζει στην ακαδημία του Ολυμπιακού, από όπου πέρασε από όλα τα τμήματα.

Ο 22χρονος ήταν και στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας το 2017, ενώ είναι διεθνής και με την U21 της χώρας του (Αλβανία).

Τη σεζόν 2017-2018 έκανε 26 συμμετοχές με ομάδα των Χανίων στη Football League, ενώ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε έκανε 32 συμμετοχές. Η ομάδα μας τον καλωσορίζει και του ευχόμαστε καλή επιτυχία”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected