Α ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

Γιώργος Ορφανίδης στο sportsup.gr : “Υποβάλλω την παραίτηση μου, δεν έχω τις δυνάμεις να συνεχίσω…”

Επιστολή στο sportsup.gr απέστειλε ο προπονητής Γιώργος Ορφανίδης, με την οποία εξηγεί τους λόγους που παραιτείται, αναφερόμενος με τα καλύτερα λόγια σε όσους συνεργάστηκε.

Αναλυτικά :

“Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η ζωή παίζει δύσκολα και απρόσμενα παιχνίδια που κανείς μας δεν γνωρίζει ούτε να προβλέψει κι ούτε καν να διανοηθεί.

Έτσι και σε μένα έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι (κάτω από την μέση που λέμε) και παρότι ήθελα τόσο πολύ … στάθηκε αδύνατον να την υπερνικήσω.

Και επειδή στην ζωή μου έμαθα να είμαι Κύριος, να τιμώ το ψωμί που τρώω και να σέβομαι τους ποδοσφαιριστές μου βλέποντας ότι δεν προχωράει άλλο παίρνω αυτήν την απόφαση, πιστέψτε με με βαριά καρδιά και αρκετά συγκινημένος.

Λόγω της άσχημης κατάστασης της υγείας μου κι παρότι θέλω πολύ να είμαι κοντά σας αλλά δεν μπορώ, δηλώνω ότι υποβάλλω την παραίτησή μου.

Ακόμη θα ήθελα σε όλους μαζί και στον καθένα χωριστά να σας ευχαριστήσω για τα όμορφα αυτά χρόνια που περάσαμε μαζί, που δουλέψαμε μαζί, που διαφωνήσαμε, που μαλώσαμε, που χαρήκαμε, που δημιουργήσαμε, που αστειευτήκαμε.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συναδέλφους να έχουν την υγεία τους, να πετύχουν τους στόχους της ζωής τους, να ανέβουν ψηλά και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Όνειρα που για εμένα έμειναν όνειρα απραγματοποίητα…

Αν κάποιον έχω πικράνει, του ζητώ συγνώμη αλλά σε κάτι θα οφείλονταν.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αρη Αδαλόγλου που ήταν ο μέντορας μου και τον Μακεδόνα που ξεκίνησα την προπονητική αυτή μικρή καριέρα. Όποιος συνάδελφος χρειαστεί βιβλία, σημειώσεις, στικάκια ή cd είμαι έτοιμος να του τα παραχωρήσω (χωρίς χρήματα εννοείται).”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected