Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μεταγραφές για τις ομάδες της Κρήτης

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα πραγματοποίησε την Πέμπτη (2/1) το βράδυ η ομάδα του Γιούχτα που ολοκλήρωσε δύο σημαντικές κινήσεις για την συνέχεια του πρωταθλήματος και την μάχη των πλέϊ οφ των πλέϊ οφ του 8ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Όπως αναφέρει το prismanews, παίκτες του Γιούχτα και επίσημα είναι πλέον ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟ Κρουσώνα, Βαγγέλης Μωραΐτης ο οποίος ουσιαστικά καλείται να καλύψει το κενό του Μπαλντοβαλίεφ, αλλά και ο τερματοφύλακας Μάνος Χρήστου που έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες από την ομάδα του Πόρου και για τον οποίον πρώτο το Prismasport.gr σας είχε ενημερώσει ότι βρίσκεται μια ανάσα από την ομαδα των Αρχανών.

Στον Ρεθυμνιακό ο Νικηφόρος

Την απόκτηση του Γιάννη Νικηφόρου ανακοίνωσε σήμερα ο Ρεθυμνιακός.

Ο 27χρονος (28/07/1992) γκολκίπερ έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Περάματος, όπου αγωνίστηκε από το καλοκαίρι, ενώ παλαιότερα υπερασπίστηκε την εστία των ΑΟ Επισκοπής, Δόξα Πλατανέ, ΑΕ Μυλοποτάμου, ΑΟ Καλύβου και Ερμή Ζωνιανών.

Αναλυτικά :

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗ. Ο ύψους 1,92μ πορτιέρο έχει γεννηθεί στις 28 Ιουλίου 1992 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αστέρα Περάματος. Έχει φορέσει την φανέλα των Επισκοπή, Ερμή Ζωνιανών, Καλύβου και Δόξα Πλατανέ, αποκτώντας πολύτιμές εμπειρίες από τα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και του Περιφερειακού πρωταθλήματος. Το τελευταίο χρονικό διάστημα αγωνιζόταν στον Αστέρα Περάματος και την Α’ ΕΠΣΡ. Τον καλωσορίζουμε στην «οικογένεια» του Ρεθυμνιακού και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected