Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στη Ζάκυνθο ο Βασίλης Βίλα

Πολύ κοντά στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Βίλα βρίσκεται η ομάδα της Ζακύνθου.

Όπως αναφέρει το Ioniansports, βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης 2/1 στο νησί για να υπογράψει το νέο του δελτίο στους “κυανοκίτρινους”. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ποιοτικό που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, το δε αγωνιστικό πάθος του είναι το σήμα κατατεθέν. Εν ολίγοις είναι επιθετικό χαφ και είναι αυτό που έψαχνε η ομάδα της Ζακύνθου ως τον παίκτη που μπορεί να παίξει πίσω από τον Ζυγκερίδη.

Ο Βίλα Ξεκίνησε από τον Κεραυνό Κερατέας, συνέχισε στον Πανιώνιο Κ20, Κουβαρά ενώ αγωνίστηκε με επιτυχία στην Drobeta-Turnu Severin A΄ Εθνική Ρουμανίας, Ολυμπιακό Λαυρίου Γ΄ Εθνική, Kukesi A΄ Εθνική Αλβανίας, Λαυρεωτική, Πρωτέα και Εθνική Αλβανίας Κ20 ενώ έχει κληθεί στην Εθνική Ενόπλων Ελλάδας και συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε στην Κίνα τον περασμένο Οκτώβριο! Τελευταίος σταθμός του ποδοσφαιριστή ήταν η ομάδα του Κορωπίου όπου πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος. Ο παίκτης θα πάρει μέρος στην σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για να επιτευχθεί αυτή η μεταγραφή μεγάλο ρόλο έπαιξε ο Ντέμης Ζώνας ο οποίος είναι φίλος της ομάδας της ζακύνθου και έχει γράψει το όνομα του στους κυανοκίτρινους σαν ποδοσφαιριστής .

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected