Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές ο Μακεδονικός Φούφα!

Σε ένα πολύ καλύτερο 2ο γύρο ποντάρουν όλοι στο Μακεδονικό Φούφα.

Με απολογισμό 4 νίκες- 4 ισοπαλίες- 5 ήττες και τέρματα 10-16 ο Μακεδονικός δεν έκανε και την καλύτερη πορεία στο 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Φυσικά ο απολογισμός αυτός δεν αντικατοπτρίζει και τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας αφού πέραν από τις δύο ήττες από ΑΕΠ και Μεσολόγγι εκεί όπου στη πρώτη η ομάδα δεν είχε καθόλου καλή απόδοση και στη 2η η ομάδα πήγε με πάρα πολλές απουσίες στις άλλες απώλειες η ομάδα ήταν άτυχη και άστοχη.

Στο πλαίσιο αυτό και με στόχο ένα αήττητο 2ο γύρο μιας και η ομάδα διαθέτει πολύ καλό υλικό για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος η ομάδα προχώρησε στην ενίσχυση της.

Όπως αναφέρει το e-ptolemeos.gr, απέκτησε το νεαρό ταλαντούχο και εξελίξιμο 20χρονο Λευτέρη Σωτηριάδη (φωτ) και ένα παλιό γνώριμο τον 25χρονο Θωμά Πιριτζάους που έπαιξε στην ομάδα τη διετία 2016-2018.

Ο πρώτος είναι γεννημένος τον Μάιο του 1999 και αγωνίζεται στην θέση του στόπερ με πολύ καλές εμφανίσεις σε όσα παιχνίδια συμμετέχει. Ξεχωρίζει για την ψυχραιμία του και την καλή μεταβίβαση. Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο είναι πως παίζει με »ψηλά» το κεφάλι με αποτέλεσμα να δημιουργεί επίθεση για την ομάδα του αλλά και να σκοράρει. Το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη με τον οποίο είχε συμμετοχές με τις «μικρότερες» ομάδες του και στη συνέχεια αγωνίστηκε με την ομάδα του Ερμή Αμυνταίου και μέχρι πρόσφατα ανήκε στην ΑΕΠ. Πρόκειται για μια κίνηση που η ομάδα ήθελε στο νευραλγικό χώρο της άμυνας.

Ο Θωμάς Πιριτζάους είναι αμυντικός και αυτός και μέχρι το Δεκέμβριο αγωνιζόταν στην Ερμιονίδα ενώ έχει αγωνιστεί και στον Ερμή Αμυνταίου στη Γ΄ Εθνική και παλαιότερα στον Αιγινιακό αλλά και στο Βέρμιο Καρυοχωρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected